Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AK Parti 15 Temmuz sergisi açtı

SİYASET 25.08.2016 - 15:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3913+ kez okundu.
 

AK Parti 15 Temmuz sergisi açtı

Aydın’da, 15 Temmuz darbe girişimine karşı direnişi konu alan ’15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi’nin açıldığı bildirildi.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Teşkilatı tarafından açılan sergiye, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler Ziraat Odası Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Rıza Posacı, Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, İl teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen serginin açışında konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, şunları söyledi: ”Bundan tam 40 gün önce ülkemizdeki seçilmiş hükümete, cumhuriyete ve demokrasiye karşı bir kalkışma girişim meydana geldi. Hamdolsun o gün sayın cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın talimatıyla milletimiz meydanlara indi. 27 günlük süreç içerisinde bu memleketi tekrar rayına oturtturan çok ciddi bir süreci hepimiz yaşadık. Bu süreçte Aydın’da çok fazla bir şey yaşamadık ama Ankara, İstanbul ve bazı diğer şehirlerimizde 15 Temmuz gecesi kalkışmasının neticelerini yaşadık. Bu süreçte 240 şehit verdik ve 2 bin üzerinde yaralımız var. Türkiye Cumhuriyet tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir kalkışma meydana geldi. İşgal kuvvetlerin dahi bombalamadığı meclis bombalandı. Milletin paralarıyla düşmana karşı bir tehdit anında kullanılması gereken silahlar maalesef o gece milletimize doğrultu. Hamdolsun o gece başkomutanın talimatıyla halk meydanlara indi ve darbe girişimini savuşturduk. 40 gün önce diz çöktürülmek istenen bu millet bugün sınır ötesinde tehdidi devam eden unsurlara karşı operasyon yapabiliyorsa bu milletimizin ordusuna olan güvenini, milletimizin cumhurbaşkanına güveni ve milletimizin hükümetimize karşı olan güvenini açık bir şekilde ortaya koyar. Milletimiz bu süreçte bir tarih yazmıştır. Bizler de bu milletin birer ferdi olmaktan gurur duyuyoruz. Bu sergimiz de demokrasisini dünyaya göstermiş halkın ve demokrasi şehitlerimiz fotoğrafları bulunuyor. Sergimiz 3 gün boyunca açık olacaktır. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralarımıza acil şifalar diliyorum.”
Aydın’da, 15 Temmuz darbe girişimine karşı direnişi konu alan ’15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi’nin açıldığı bildirildi.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Teşkilatı tarafından açılan sergiye, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler Ziraat Odası Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Rıza Posacı, Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, İl teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen serginin açışında konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, şunları söyledi:

”Bundan tam 40 gün önce ülkemizdeki seçilmiş hükümete, cumhuriyete ve demokrasiye karşı bir kalkışma girişim meydana geldi. Hamdolsun o gün sayın cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın talimatıyla milletimiz meydanlara indi.

27 günlük süreç içerisinde bu memleketi tekrar rayına oturtturan çok ciddi bir süreci hepimiz yaşadık. Bu süreçte Aydın’da çok fazla bir şey yaşamadık ama Ankara, İstanbul ve bazı diğer şehirlerimizde 15 Temmuz gecesi kalkışmasının neticelerini yaşadık.

Bu süreçte 240 şehit verdik ve 2 bin üzerinde yaralımız var. Türkiye Cumhuriyet tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir kalkışma meydana geldi. İşgal kuvvetlerin dahi bombalamadığı meclis bombalandı. Milletin paralarıyla düşmana karşı bir tehdit anında kullanılması gereken silahlar maalesef o gece milletimize doğrultu.

Hamdolsun o gece başkomutanın talimatıyla halk meydanlara indi ve darbe girişimini savuşturduk. 40 gün önce diz çöktürülmek istenen bu millet bugün sınır ötesinde tehdidi devam eden unsurlara karşı operasyon yapabiliyorsa bu milletimizin ordusuna olan güvenini, milletimizin cumhurbaşkanına güveni ve milletimizin hükümetimize karşı olan güvenini açık bir şekilde ortaya koyar.

Milletimiz bu süreçte bir tarih yazmıştır. Bizler de bu milletin birer ferdi olmaktan gurur duyuyoruz. Bu sergimiz de demokrasisini dünyaya göstermiş halkın ve demokrasi şehitlerimiz fotoğrafları bulunuyor. Sergimiz 3 gün boyunca açık olacaktır. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

Demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralarımıza acil şifalar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.