Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Gençlerinden anlamlı bağış!

EKONOMİ 11.01.2016 - 18:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3768+ kez okundu.
 

AK Gençlerinden anlamlı bağış!

AK Parti Gençlik Kolları Efeler İlçe Teşkilatından “Hastalarımıza şifa”

AK Parti Gençlik Kolları Efeler İlçe Başkanlığı tarafından Kan bağışı etkinliği düzenlendi. Yapılan Kan Bağışı etkinliğinde; Başkan Ali Demir “20 ünite kan bağışı hedefliyorduk ama bu rakamın üstüne çıktık” diyerek, başkan yardımcılarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. AK Parti Gençlik Kolları Efeler İlçe Başkanı Ali Demir, Başkan Yardımcıları Hurşit Ali Aydoğdu, Ruhi Kervan, Mevlüt İncitme ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı kan bağışında, gençlerin mutluluğu yüzlerine yansıdığı görüldü. AK Parti Gençlik Kolları Efeler İlçe Başkanı Ali Demir yaptığı açıklamasında, “Biz Efeler Gençlik kolları olarak sadece siyaset değil, vatandaşımıza yardım ve vatandaşlarımızın dikkatini kan bağışının önemini çekmek istedik. Her 15 saniyede bir hastamızın kana ihtiyacı olduğunu bilmemiz gerekiyor. Efeler Gençlik Kolları, Efeler merkezde sadece siyaset değil, insanlara yardım etmek. Siyasetin bize göre yani gençlik kollarımıza göre amacı sadece “bayrak asmak, o araya ve buraya koşturmak” değil. Ana kadememiz bizim yaptığımız sosyal projelerde desteğini hiç esirgemediği gibi tam destek de veriyor” dedi. Başkan Ali Demir ayrıca, “Bu etkinliğimiz yapacak olduğumuz projelerin sadece bir tanesi. Efeler Gençlik Kolları olarak bizi izlemeyi devam edin” diyerek sözlerine bitirdi. AK Parti Gençlik Kolları Efeler İlçe Teşkilatının düzenlediği kan bağışı etkinliğine, Aydın Gençlik Merkezi’den ve yoldan geçmekte olan bazı vatandaşların da destek vererek kan bağışına da katıldı.
AK Parti Gençlik Kolları Efeler İlçe Teşkilatından “Hastalarımıza şifa”

AK Parti Gençlik Kolları Efeler İlçe Başkanlığı tarafından Kan bağışı etkinliği düzenlendi.

Yapılan Kan Bağışı etkinliğinde; Başkan Ali Demir “20 ünite kan bağışı hedefliyorduk ama bu rakamın üstüne çıktık” diyerek, başkan yardımcılarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

AK Parti Gençlik Kolları Efeler İlçe Başkanı Ali Demir, Başkan Yardımcıları Hurşit Ali Aydoğdu, Ruhi Kervan, Mevlüt İncitme ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı kan bağışında, gençlerin mutluluğu yüzlerine yansıdığı görüldü.

AK Parti Gençlik Kolları Efeler İlçe Başkanı Ali Demir yaptığı açıklamasında, “Biz Efeler Gençlik kolları olarak sadece siyaset değil, vatandaşımıza yardım ve vatandaşlarımızın dikkatini kan bağışının önemini çekmek istedik. Her 15 saniyede bir hastamızın kana ihtiyacı olduğunu bilmemiz gerekiyor. Efeler Gençlik Kolları, Efeler merkezde sadece siyaset değil, insanlara yardım etmek. Siyasetin bize göre yani gençlik kollarımıza göre amacı sadece “bayrak asmak, o araya ve buraya koşturmak” değil.

Ana kadememiz bizim yaptığımız sosyal projelerde desteğini hiç esirgemediği gibi tam destek de veriyor” dedi.

Başkan Ali Demir ayrıca, “Bu etkinliğimiz yapacak olduğumuz projelerin sadece bir tanesi. Efeler Gençlik Kolları olarak bizi izlemeyi devam edin” diyerek sözlerine bitirdi.

AK Parti Gençlik Kolları Efeler İlçe Teşkilatının düzenlediği kan bağışı etkinliğine, Aydın Gençlik Merkezi’den ve yoldan geçmekte olan bazı vatandaşların da destek vererek kan bağışına da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.