Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aileleri sevindiren proje

GÜNCEL 23.04.2018 - 20:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3348+ kez okundu.
 

Aileleri sevindiren proje

Evdeki arızalar öğrenciler tarafından giderilmeye başladı

AYDIN-Kuşadası'nda hayata geçirilen 'Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor' Projesi hayata geçti. Proje kapsamında evdeki arızalar öğrenciler tarafından giderilmeye başlandı. Ailelerle buluşan öğrenciler kendi branşlarını ilgilendiren bölümlerde evlerdeki arızaları giderip ev sahiplerinin gönüllerini aldılar. Kuşadası Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Müdürü Abdullah Yavuz, okulun elektrik öğretmeni Güven Çankel ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Kuşçu ile muhtarın belirlediği evlere ziyaret edildi. Öğrenciler öğretmenleri nezaretinde evdeki elektrik aksamından elektrikli eşyaları, su tesisatlarından duvarların sıvasına ve mobilyalara kadar her şeyi kontrol ettiler. Evlerdeki arızalı elektronik eşyalar, duvarlar, mobilyalar ve su tesisatlarındaki arızalar meslek liseli öğrenciler tarafından tamir edildi. Proje kapsamında Muhtarın tespit ettiği evlerdeki arızalı aletleri tamir eden öğrencileri aileler adeta bağırlarına bastı. Dar gelirli olduklarından dolayı arızalı malzemelerin bakım ve onarımlarını yaptıramadıklarını belirten aileler öğrencilere ve projeyi başlatan Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ettiler. Mahalle sakinlerini memnun eden periyodik aralıklarla devam edeceği belirtildi.
Evdeki arızalar öğrenciler tarafından giderilmeye başladı

AYDIN-Kuşadası'nda hayata geçirilen 'Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor' Projesi hayata geçti. Proje kapsamında evdeki arızalar öğrenciler tarafından giderilmeye başlandı. Ailelerle buluşan öğrenciler kendi branşlarını ilgilendiren bölümlerde evlerdeki arızaları giderip ev sahiplerinin gönüllerini aldılar.

Kuşadası Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Müdürü Abdullah Yavuz, okulun elektrik öğretmeni Güven Çankel ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Kuşçu ile muhtarın belirlediği evlere ziyaret edildi. Öğrenciler öğretmenleri nezaretinde evdeki elektrik aksamından elektrikli eşyaları, su tesisatlarından duvarların sıvasına ve mobilyalara kadar her şeyi kontrol ettiler. Evlerdeki arızalı elektronik eşyalar, duvarlar, mobilyalar ve su tesisatlarındaki arızalar meslek liseli öğrenciler tarafından tamir edildi.

Proje kapsamında Muhtarın tespit ettiği evlerdeki arızalı aletleri tamir eden öğrencileri aileler adeta bağırlarına bastı. Dar gelirli olduklarından dolayı arızalı malzemelerin bakım ve onarımlarını yaptıramadıklarını belirten aileler öğrencilere ve projeyi başlatan Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ettiler.

Mahalle sakinlerini memnun eden periyodik aralıklarla devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.