Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ahşap Boyama Sergisi açıldı

GÜNCEL 05.06.2018 - 12:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4284+ kez okundu.
 

Ahşap Boyama Sergisi açıldı

Efeler Belediyesi ve Efeler Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile düzenlenen 'Ahşap Boyama Kursu'nun yılsonu sergisi açıldı.

AYDIN- Efeler Belediyesi ve Efeler Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen kursa katılan 17 kursiyerin eserinin bulunduğu sergi vatandaşların beğenisine sunuldu. Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi'nde düzenlenen sergi açılışına Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Kalın, Efeler Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Belgin Arslan Demir, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Yaklaşık 200 eserin yer aldığı serginin açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri sergiyi birlikte gezerek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında kursiyerlerden bilgi aldı.
Efeler Belediyesi ve Efeler Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile düzenlenen 'Ahşap Boyama Kursu'nun yılsonu sergisi açıldı.

AYDIN- Efeler Belediyesi ve Efeler Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen kursa katılan 17 kursiyerin eserinin bulunduğu sergi vatandaşların beğenisine sunuldu. Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi'nde düzenlenen sergi açılışına Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Kalın, Efeler Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Belgin Arslan Demir, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Yaklaşık 200 eserin yer aldığı serginin açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri sergiyi birlikte gezerek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında kursiyerlerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.