Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ahmet Tekin Baykal'dan mesaj var

GÜNCEL 23.06.2020 - 12:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 6531+ kez okundu.
 

Ahmet Tekin Baykal'dan mesaj var

Ahmet Tekin Baykal sosyal medyadan açıklamada bulundu:

AYDIN - Kendilerine çıkar sağlamak için adımı kullananlara itibar etmeyin Elazığ Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nde yatmakta olan Ahmet Tekin Baykal, bir yakını tarafından yürütülmekte olan sosyal medya hesabından “Kendilerine çıkar sağlamak için adımı kullananlara itibar etmeyin. Bunları kolluk kuvvetlerine şikayet edin. Bunlar hem devletin hem de benim cezamla ayrı ayrı karşı karşıya kalacaklar” paylaşımında bulundu. Açıklamasına “Tüm dost ve sevenlerimle yeni yılda özgür bir şekilde buluşacağız inşallah” ifadeleri ile başlayan Ahmet Tekin Baykal, “Özgürlüğüme kalan bu kısa zaman içerisinde sevenlerimden ve tüm insanlardan ricam. Kendilerine çıkar sağlamak adına benim ve ailemin ismini kullananları en yakın kolluk kuvvetlerine şikayet etmeleridir. Önceki paylaşımlarımda belirttiğim gibi, geçmişte hasbel kader arkadaşlık yaptığım ismi ve bana yakınlık derecesi ne olursa olsun kendi menfaat ve çıkarları doğrultusunda insanlara zulüm eden çıkar amaçlı faaliyetlerde bulunanların hem devletimin hem de benim cezamla ayrı ayrı karşı karşıya kalacaklarını bilmelerini önemle belirtmek istiyorum. Benim ismimle maddi talepte bulunan kişileri geçmişte yakınlık derecesi ne olursa olsun en yakın kolluk kuvvetlerine bildirmenizi rica ederek gerçek kişisel sosyal medya hesabımın bu olduğunu ve bana ait hesabın Sinan Özdivarcı tarafından yönetildiğini adıma açılmış bir başka sosyal medya hesaplarına itibar etmeyin” ifadelerini paylaştı.
Ahmet Tekin Baykal sosyal medyadan açıklamada bulundu:

AYDIN - Kendilerine çıkar sağlamak için adımı kullananlara itibar etmeyin

Elazığ Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nde yatmakta olan Ahmet Tekin Baykal, bir yakını tarafından yürütülmekte olan sosyal medya hesabından “Kendilerine çıkar sağlamak için adımı kullananlara itibar etmeyin. Bunları kolluk kuvvetlerine şikayet edin. Bunlar hem devletin hem de benim cezamla ayrı ayrı karşı karşıya kalacaklar” paylaşımında bulundu.

Açıklamasına “Tüm dost ve sevenlerimle yeni yılda özgür bir şekilde buluşacağız inşallah” ifadeleri ile başlayan Ahmet Tekin Baykal, “Özgürlüğüme kalan bu kısa zaman içerisinde sevenlerimden ve tüm insanlardan ricam.

Kendilerine çıkar sağlamak adına benim ve ailemin ismini kullananları en yakın kolluk kuvvetlerine şikayet etmeleridir. Önceki paylaşımlarımda belirttiğim gibi, geçmişte hasbel kader arkadaşlık yaptığım ismi ve bana yakınlık derecesi ne olursa olsun kendi menfaat ve çıkarları doğrultusunda insanlara zulüm eden çıkar amaçlı faaliyetlerde bulunanların hem devletimin hem de benim cezamla ayrı ayrı karşı karşıya kalacaklarını bilmelerini önemle belirtmek istiyorum.

Benim ismimle maddi talepte bulunan kişileri geçmişte yakınlık derecesi ne olursa olsun en yakın kolluk kuvvetlerine bildirmenizi rica ederek gerçek kişisel sosyal medya hesabımın bu olduğunu ve bana ait hesabın Sinan Özdivarcı tarafından yönetildiğini adıma açılmış bir başka sosyal medya hesaplarına itibar etmeyin” ifadelerini paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.