Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ahmet Alak: YÖK bu sefer de olmadı!

05.05.2020 - 17:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4341+ kez okundu.
 

Ahmet Alak: YÖK bu sefer de olmadı!

İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, 27-28 Haziran 2020 tarihinde yapılacak olan YKS sınavları ile ilgili olarak YÖK’ü eleştirdi.

İNCİRLİOVA - Başkan Ahmet Alak açıklamasında şu sözlere yer verdi: 26 Mart 2020 tarihinde üniversite sınavına girecek 2,5 milyon öğreniciyi ilgilendiren bir karar alındı ve YÖK Başkanı Saraç tarafından açıklandı. ”YKS 25-26 Temmuz’da yapılacak…” Bu resmi açıklama ile üniversite hayali kuran, ciddi hedefleri olan, meslek hayali kurmuş vatandaşlarımız çalışma stratejisini buna göre revize ederek konsantrasyonunu 25-26 Temmuza göre ayarladı ve son derece stresli, salgın tehlikesi altında bir ortamda çalışmaya koyuldu... Üniversite okuyanlar iyi bilirler ki bu sınavlar çok stresli ve konsantrasyon gerektiren bir süreçtir. Bir hafta öne ya da geriye bile alınıp değişse konsantrasyonda sıkıntı yaşamanız ve strese girip hedefinizden şaşmanız olasıdır. Gençlerimizin ve gelecek kurma hevesiyle meslekî başarılarının da planlanıp umutla çalışılıp heyecanlandıran bir mücadeledir üniversite sınavları. İlk açıklamadan yaklaşık 50 gün sonra 2020 üniversite sınavları 04.05.2020 tarihinde yapılan yeni bir açıklama ile 27-28 Haziran 2020 tarihinde yapılacak diye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı: Üniversite okuyanlar, bu sınav stresini yaşayanlar bilir. İdealleri, hayalleri olan gençlerimiz, öğrencilerimiz, vatandaşlarımız ve aileleri dün itibariyle strese girdiler. Bu hükümetin Herkes hayalini okuyacak diye bir şey yok ki! Düşüncesiyle eğitim sistemini yürütemedikleri apaçık belli oldu. Devlet böyle anlık kararlarla hesapsızca yönetilmez! Olan yine ülkenin geleceği gençlere oldu… Sokağa çıkma yasağını vatandaşa 2 saat önceden haber veren bir hükümetten ancak böyle bir karar beklenirdi... Temmuz’a ertelenen YKS’nin öne alınarak Haziran’a çekilmesi umut hırsızlığıdır. Verilen onca emeği boşa çıkartmaktır, zulümdür, gençlerin geleceğiyle oynamaktır... Turizm sezonu ile birlikte ekonomiyi canlandırma çabalarına yine gencecik hayalleri olan fidanları hedef aldılar. Gençlerimiz emin olsun ki İYİ PARTİ iktidarında hesapsız zamansız alelacele alınmış kararlarla yönetilen bir TÜRKİYE yerine vatandaşlarımıza güvenilir bir TÜRKİYE sözü veriyoruz. Partimizin adını belirleyen gençlerimize ve eğitime çok önem veren İYİ Parti, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde ülkemizin geleceği gençlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımıza güvenilir bir hükümet anlayışı ile yönetmek için son nefes son nefer ve son damla kadar mücadele edeceklerdir. TÜRKİYE CUMHURİYETİ Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ideali olan muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek öncelikli hedefimiz ve yol göstericimiz olacak ve daha da yükseklere çıkararak örnek ülke olma yolunda başarılı olmak için çalışacaktır. Sınava girecek vatandaşlarımızın yaşanan bu olumsuz etki yaratan olumsuzluklardan etkilenmemesi tek temennimiz olacaktır. Allah zihin açıklığı ve sabırlar versin hepimize. Şimdiden başarılar diliyorum.  
İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, 27-28 Haziran 2020 tarihinde yapılacak olan YKS sınavları ile ilgili olarak YÖK’ü eleştirdi.

İNCİRLİOVA - Başkan Ahmet Alak açıklamasında şu sözlere yer verdi:

26 Mart 2020 tarihinde üniversite sınavına girecek 2,5 milyon öğreniciyi ilgilendiren bir karar alındı ve YÖK Başkanı Saraç tarafından açıklandı. ”YKS 25-26 Temmuz’da yapılacak…”

Bu resmi açıklama ile üniversite hayali kuran, ciddi hedefleri olan, meslek hayali kurmuş vatandaşlarımız çalışma stratejisini buna göre revize ederek konsantrasyonunu 25-26 Temmuza göre ayarladı ve son derece stresli, salgın tehlikesi altında bir ortamda çalışmaya koyuldu...

Üniversite okuyanlar iyi bilirler ki bu sınavlar çok stresli ve konsantrasyon gerektiren bir süreçtir. Bir hafta öne ya da geriye bile alınıp değişse konsantrasyonda sıkıntı yaşamanız ve strese girip hedefinizden şaşmanız olasıdır. Gençlerimizin ve gelecek kurma hevesiyle meslekî başarılarının da planlanıp umutla çalışılıp heyecanlandıran bir mücadeledir üniversite sınavları. İlk açıklamadan yaklaşık 50 gün sonra 2020 üniversite sınavları 04.05.2020 tarihinde yapılan yeni bir açıklama ile 27-28 Haziran 2020 tarihinde yapılacak diye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı:

Üniversite okuyanlar, bu sınav stresini yaşayanlar bilir. İdealleri, hayalleri olan gençlerimiz, öğrencilerimiz, vatandaşlarımız ve aileleri dün itibariyle strese girdiler.

Bu hükümetin Herkes hayalini okuyacak diye bir şey yok ki! Düşüncesiyle eğitim sistemini yürütemedikleri apaçık belli oldu.

Devlet böyle anlık kararlarla hesapsızca yönetilmez! Olan yine ülkenin geleceği gençlere oldu…

Sokağa çıkma yasağını vatandaşa 2 saat önceden haber veren bir hükümetten ancak böyle bir karar beklenirdi...

Temmuz’a ertelenen YKS’nin öne alınarak Haziran’a çekilmesi umut hırsızlığıdır.

Verilen onca emeği boşa çıkartmaktır, zulümdür, gençlerin geleceğiyle oynamaktır...

Turizm sezonu ile birlikte ekonomiyi canlandırma çabalarına yine gencecik hayalleri olan fidanları hedef aldılar.

Gençlerimiz emin olsun ki İYİ PARTİ iktidarında hesapsız zamansız alelacele alınmış kararlarla yönetilen bir TÜRKİYE yerine vatandaşlarımıza güvenilir bir TÜRKİYE sözü veriyoruz.

Partimizin adını belirleyen gençlerimize ve eğitime çok önem veren İYİ Parti, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde ülkemizin geleceği gençlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımıza güvenilir bir hükümet anlayışı ile yönetmek için son nefes son nefer ve son damla kadar mücadele edeceklerdir. TÜRKİYE CUMHURİYETİ Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ideali olan muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek öncelikli hedefimiz ve yol göstericimiz olacak ve daha da yükseklere çıkararak örnek ülke olma yolunda başarılı olmak için çalışacaktır.

Sınava girecek vatandaşlarımızın yaşanan bu olumsuz etki yaratan olumsuzluklardan etkilenmemesi tek temennimiz olacaktır. Allah zihin açıklığı ve sabırlar versin hepimize. Şimdiden başarılar diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.