Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ahbap Aydın’ın kültür yolculuğundaki ilk durağı Magnesia oldu

KÜLTÜR 29.10.2019 - 10:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2953+ kez okundu.
 

Ahbap Aydın’ın kültür yolculuğundaki ilk durağı Magnesia oldu

Aydın’da bulunan 22 antik kentin güzelliklerini yerinde görmek amacıyla gezi düzenleyen Ahbap Aydın’ın ilk durağı Magnesia oldu.

AYDIN  - Ahbap Aydın’ın 30 gönüllüsü Germencik İlçesi’ne bağlı Ortaklar Mahallesi’nde bulunan Magnesia Antik Kenti’ni ziyaret etti. Sanat Çalışma Grubu Başkanı Dilan Değirmenci, şu bilgileri verdi: “Ahbaplarımızla birlikte Türkiye’nin tarihi güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla geçtiğimiz haftalarda yaptığımız Aydın Arkeoloji Müzesi ziyaretimiz, gönüllülerimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Ahbap Aydın olarak biz de bu konuda sanat çalışma grubumuz ile birlikte fikir alışverişinde bulunarak gezilerimizi sürekli hale getirme kararı aldık. Aydın’ın her köşesinde tarihin güzelliklerini hissetmek mümkün, umarım tüm eserlerimiz hak ettiği değeri görür. İlerleyen haftalarda diğer antik kentlerimizi gezmeye devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı Efeler Belediyesi ve Germencik Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz.”
Aydın’da bulunan 22 antik kentin güzelliklerini yerinde görmek amacıyla gezi düzenleyen Ahbap Aydın’ın ilk durağı Magnesia oldu.

AYDIN  - Ahbap Aydın’ın 30 gönüllüsü Germencik İlçesi’ne bağlı Ortaklar Mahallesi’nde bulunan Magnesia Antik Kenti’ni ziyaret etti. Sanat Çalışma Grubu Başkanı Dilan Değirmenci, şu bilgileri verdi:

“Ahbaplarımızla birlikte Türkiye’nin tarihi güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla geçtiğimiz haftalarda yaptığımız Aydın Arkeoloji Müzesi ziyaretimiz, gönüllülerimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Ahbap Aydın olarak biz de bu konuda sanat çalışma grubumuz ile birlikte fikir alışverişinde bulunarak gezilerimizi sürekli hale getirme kararı aldık.

Aydın’ın her köşesinde tarihin güzelliklerini hissetmek mümkün, umarım tüm eserlerimiz hak ettiği değeri görür. İlerleyen haftalarda diğer antik kentlerimizi gezmeye devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı Efeler Belediyesi ve Germencik Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.