Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ağustos ayı Nazilli Belediye Meclis toplantısı yapıldı

SİYASET 06.08.2015 - 18:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3117+ kez okundu.
 

Ağustos ayı Nazilli Belediye Meclis toplantısı yapıldı

Nazilli Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı olağan toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Belediye Meclisi Ağustos 2015 dönemi olağan toplantısının 1. Birleşimi 5393 sayılı kanunun 20. Maddesi gereğince Belediye Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın başkanlığında yapıldı. 6 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı Meclis toplantısında Meclis Üyeliğinden istifa ederek İmar Komisyonu üyeliği de düşen Gürdal Yüzügüler’in yerine yapılan açık oylama ile Mustafa Akkaya seçildi. Yoklama ile başlanan Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Başkan Haluk Alıcık öncelikle kendi isteği ile Meclis Üyeliğinden istifa eden Gürdal Yüzügüler’e bu güne kadar ki çalışmaları ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Bundan sonraki yaşamı iş hayatı ve siyasi hayatında başarılarının devamını dileyerek kararının kendisine ve ailesine hayırlı olmasını temenni ettikten sonra Gürdal Yüzügülerin istifası ile boşalan yerini 18. sırada yer alan Hakan Karakaş’ın doldurmasından dolayı tebrik ederek başarılar dileyen Haluk Alıcık Kaymakamlık ve Nazilli Belediyesi tarafından her yıl Eylül ayında ortaklaşa düzenlenen 3’üncü İncir Festivali’ni ile 5 Eylül Nazilli’nin kurtuluş bayramında yapılan konser programlarını bu yıl yaşanan terör olayları nedeniyle düzenlemek istemediklerini açıkladı. Türkiye’nin son günlerde kan gölüne döndüğünü ve basında hemen her gün bir şehit haberi çıktığını hatırlatan Başkan Alıcık festivalin bu yıl iptal edilmesi için Komite başkanı olan Kaymakam Mehmet Okur teklif götüreceğini belirtmesinin ardından İsabeyli Mahallesinde yer alan parka isim verilmesi maddesi görüşüldü. Görüşme sonrası İsabeyli Mahallesinde yaşamış Demirci Mehmet Efe’nin baş kızanı, Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk aşığı Ese Efe’nin isminin bu parka verilmesi meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi. Toplantının 3. Gündem maddesinde yer alan Nazbel Yönetim Kurulu Başkanın seçiminde teklif edilen isim Haluk Öztürk meclis üyelerinin oy birliği ile seçilirken İsabeyli mahallesinin uygulama imar notları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.1/100 ölçekli Nazilli Revizyon İmar planının onaylanması da Nazilli Belediyesi İmar Müdürü Koray Öden’in açıklamaları sonrasında oy çokluğu ile onaylanırken son gündem maddesi olan yol harcamalarına katılım payı alınması ve altyapı katılım ücretlerinin alınması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Nazilli Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı olağan toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Belediye Meclisi Ağustos 2015 dönemi olağan toplantısının 1. Birleşimi 5393 sayılı kanunun 20. Maddesi gereğince Belediye Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın başkanlığında yapıldı. 6 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı Meclis toplantısında Meclis Üyeliğinden istifa ederek İmar Komisyonu üyeliği de düşen Gürdal Yüzügüler’in yerine yapılan açık oylama ile Mustafa Akkaya seçildi.

Yoklama ile başlanan Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Başkan Haluk Alıcık öncelikle kendi isteği ile Meclis Üyeliğinden istifa eden Gürdal Yüzügüler’e bu güne kadar ki çalışmaları ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Bundan sonraki yaşamı iş hayatı ve siyasi hayatında başarılarının devamını dileyerek kararının kendisine ve ailesine hayırlı olmasını temenni ettikten sonra Gürdal Yüzügülerin istifası ile boşalan yerini 18. sırada yer alan Hakan Karakaş’ın doldurmasından dolayı tebrik ederek başarılar dileyen Haluk Alıcık Kaymakamlık ve Nazilli Belediyesi tarafından her yıl Eylül ayında ortaklaşa düzenlenen 3’üncü İncir Festivali’ni ile 5 Eylül Nazilli’nin kurtuluş bayramında yapılan konser programlarını bu yıl yaşanan terör olayları nedeniyle düzenlemek istemediklerini açıkladı. Türkiye’nin son günlerde kan gölüne döndüğünü ve basında hemen her gün bir şehit haberi çıktığını hatırlatan Başkan Alıcık festivalin bu yıl iptal edilmesi için Komite başkanı olan Kaymakam Mehmet Okur teklif götüreceğini belirtmesinin ardından İsabeyli Mahallesinde yer alan parka isim verilmesi maddesi görüşüldü. Görüşme sonrası İsabeyli Mahallesinde yaşamış Demirci Mehmet Efe’nin baş kızanı, Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk aşığı Ese Efe’nin isminin bu parka verilmesi meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

Toplantının 3. Gündem maddesinde yer alan Nazbel Yönetim Kurulu Başkanın seçiminde teklif edilen isim Haluk Öztürk meclis üyelerinin oy birliği ile seçilirken İsabeyli mahallesinin uygulama imar notları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.1/100 ölçekli Nazilli Revizyon İmar planının onaylanması da Nazilli Belediyesi İmar Müdürü Koray Öden’in açıklamaları sonrasında oy çokluğu ile onaylanırken son gündem maddesi olan yol harcamalarına katılım payı alınması ve altyapı katılım ücretlerinin alınması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.