Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘Ağlasın melekler’

GENEL 28.05.2019 - 15:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4532+ kez okundu.
 

‘Ağlasın melekler’

Av. Bozkurt: Fidan dikilecek topraklara bebekler gömüyoruz.

AYDIN- “Bebek mezarlarıyla doldu memleket. Fidan dikilecek topraklara bebekler gömüyoruz. Ağlasın melekler.#Ecrinbebek” Günlerce aranan ve Türkiye’nin gündemine oturan Ecrin Bebek, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 7 Mayıs'ta evinin önünde oyun oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki yavrunun adı. Ecrin Bebek, yani Ecrin Kurnaz'ın cansız bedenine 20 gün sonra ormanlık alanda ulaşıldı. Vezirköprü İlçesi’6nde evlerinin önünde oynarken kaybolan Ecrin Kurnaz için ailesinin kayıp başvurusu yapması üzerine ekipler harekete geçmişti. UMKE, AFAD ve jandarma komandolar, bölgeye arama başlatmış, evin çevresinde başlatılan aramalar belirli bir düzen içerisinde geniş alana yayılmıştı. Arama-kurtarma çalışmasında görevlendirilen kadavra köpeği Abrek'in evin 75 metre yakınında tepki vermesi üzerine üç ayrı bölgede de kazı çalışması gerçekleştirilmiş, Savcının gözetiminde sürdürülen kazı çalışmalarından da sonuç alınamazken, üç ayrı bölgeden analiz edilmek üzere toprak numuneleri alınarak açılan bölge kapatılmıştı. 20. gün, yani dün öğleden sonra Ecrin'den acı haber alındı. Talihsiz çocuğun kaybolduğu evine yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda, 1.5 yaşlarında bir kız çocuğuna ait ceset bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda cansız bedenin kayıp Ecrin'e ait olduğu ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. İşte, Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt’un. “Bebek mezarlarıyla doldu memleket. Fidan dikilecek topraklara bebekler gömüyoruz. Ağlasın melekler.#Ecrinbebek” diye sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, son yıllarda çok sayıda bebeğin yok olup gitmesine. Son giden Ecrin Bebek’e çok yazık. Çok yazık giden bebeklere. Dileğimiz son olsun Ecrin Bebek. Fidan dikilecek topraklara bebeklerimizi gömmeyelim.
Av. Bozkurt: Fidan dikilecek topraklara bebekler gömüyoruz.

AYDIN- “Bebek mezarlarıyla doldu memleket. Fidan dikilecek topraklara bebekler gömüyoruz. Ağlasın melekler.#Ecrinbebek

Günlerce aranan ve Türkiye’nin gündemine oturan Ecrin Bebek, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 7 Mayıs'ta evinin önünde oyun oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki yavrunun adı. Ecrin Bebek, yani Ecrin Kurnaz'ın cansız bedenine 20 gün sonra ormanlık alanda ulaşıldı.

Vezirköprü İlçesi’6nde evlerinin önünde oynarken kaybolan Ecrin Kurnaz için ailesinin kayıp başvurusu yapması üzerine ekipler harekete geçmişti. UMKE, AFAD ve jandarma komandolar, bölgeye arama başlatmış, evin çevresinde başlatılan aramalar belirli bir düzen içerisinde geniş alana yayılmıştı. Arama-kurtarma çalışmasında görevlendirilen kadavra köpeği Abrek'in evin 75 metre yakınında tepki vermesi üzerine üç ayrı bölgede de kazı çalışması gerçekleştirilmiş, Savcının gözetiminde sürdürülen kazı çalışmalarından da sonuç alınamazken, üç ayrı bölgeden analiz edilmek üzere toprak numuneleri alınarak açılan bölge kapatılmıştı.

20. gün, yani dün öğleden sonra Ecrin'den acı haber alındı. Talihsiz çocuğun kaybolduğu evine yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda, 1.5 yaşlarında bir kız çocuğuna ait ceset bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda cansız bedenin kayıp Ecrin'e ait olduğu ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İşte, Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt’un. “Bebek mezarlarıyla doldu memleket. Fidan dikilecek topraklara bebekler gömüyoruz. Ağlasın melekler.#Ecrinbebek” diye sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, son yıllarda çok sayıda bebeğin yok olup gitmesine. Son giden Ecrin Bebek’e çok yazık. Çok yazık giden bebeklere. Dileğimiz son olsun Ecrin Bebek. Fidan dikilecek topraklara bebeklerimizi gömmeyelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.