Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde tatbikat

SAĞLIK 01.08.2017 - 18:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3701+ kez okundu.
 

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde tatbikat

Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde deprem ve yangın tatbikatı yapıldı.

AYDIN- Afetlere karşı hazırlık amacıyla gerçekleştirilen tatbikatın yanı sıra Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yönetim ve personeline “Temel Afet Bilinci (Deprem)” konulu eğitim semineri de verildi. Aydın AFAD ve Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen tatbikatta verilen eğitim semineri sonrasında uygulamalı tatbikat yapıldı. Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bahçesinde gerçekleşen afet tatbikatında hazırlanan senaryo gereği yaralılar kurtarıldı, acil müdahale edildi. Tatbikat senaryosu gerçeği aratmadı.
Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde deprem ve yangın tatbikatı yapıldı.

AYDIN- Afetlere karşı hazırlık amacıyla gerçekleştirilen tatbikatın yanı sıra Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yönetim ve personeline “Temel Afet Bilinci (Deprem)” konulu eğitim semineri de verildi.

Aydın AFAD ve Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen tatbikatta verilen eğitim semineri sonrasında uygulamalı tatbikat yapıldı. Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bahçesinde gerçekleşen afet tatbikatında hazırlanan senaryo gereği yaralılar kurtarıldı, acil müdahale edildi. Tatbikat senaryosu gerçeği aratmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.