Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ağır ile Arafta...

SANAT 21.03.2017 - 08:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3579+ kez okundu.
 

Ağır ile Arafta...

Gazeteci, Fotoğraf Sanatçısı Serdar Ağır'ın dördüncü kişisel fotoğraf sergisi “Araf”, 25 Mart Cumartesi sanatseverlerle buluşacak.

AYDIN- Türkiye'nin farklı noktalarında a’rafta kalmış insan portreleri, mekanlar ve anlar, Ağır'ın bakış açısıyla karşınıza çıkacak. Bu anlar bir gün Kemeraltı Çarşısı, bir gün sokakta yaşamak zorunda kalanlar, bir gün de içimizi ısıtarak Balçova üzerinde batan güneş olacak.  Zamanın insan üzerindeki izlerini anlatan ve Serdar Ağır'ın 34 yıllık gazetecilik geçmişinden süzülen fotoğraflar bir anlamda Türkiye'nin de bugünlere nasıl geldiğini bizlere sunacak. Ağır'ın meslek yaşamı boyunca yaptığı çalışmaların derlemesi olacak fotoğrafların yer aldığı sergi, Bornova A’rafta Kafe'de izleyicisiyle buluşacak. Kazım Dirik Mah. 157 Sokak No: 1/A Bornova adresinde saat 18.30’da serginin açılışı yapılacak. Varolma savaşı 1982'den bu yana gözlemlerini, yaşanmışlıkları fotoğraf karesine sığdırmaya çalışan Ağır, “Yaşamak, hergün bizi biraz daha çevreleyen umutsuzlukların ortasında varolma savaşı değil midir?” diyor.  1966 doğumlu Serdar Ağır, 1983 yılında mesleğe ilk adımı İzmir Ticaret Gazetesi’nde atar. 1988 yılında Cumhuriyet Gazetesi’ne geçer. Ağır, montaj, pikaj, karanlık oda, foto muhabirliği, yazıişlerinde sayfa sekreterliği, gece yazıişleri sorumlusu ve görsel yönetmen olarak görev alır. Ardından Ege’de Sekizincigün, Yenigün, Milliyet, Ege Telgraf gazetelerinde Görsel Yönetmen, Yazı İşleri Müdürü olarak çalışır. Bölgede yayın yapan birçok gazeteye kuruluş aşamalarında destek vermiştir.
Gazeteci, Fotoğraf Sanatçısı Serdar Ağır'ın dördüncü kişisel fotoğraf sergisi “Araf”, 25 Mart Cumartesi sanatseverlerle buluşacak.

AYDIN- Türkiye'nin farklı noktalarında a’rafta kalmış insan portreleri, mekanlar ve anlar, Ağır'ın bakış açısıyla karşınıza çıkacak. Bu anlar bir gün Kemeraltı Çarşısı, bir gün sokakta yaşamak zorunda kalanlar, bir gün de içimizi ısıtarak Balçova üzerinde batan güneş olacak.  Zamanın insan üzerindeki izlerini anlatan ve Serdar Ağır'ın 34 yıllık gazetecilik geçmişinden süzülen fotoğraflar bir anlamda Türkiye'nin de bugünlere nasıl geldiğini bizlere sunacak. Ağır'ın meslek yaşamı boyunca yaptığı çalışmaların derlemesi olacak fotoğrafların yer aldığı sergi, Bornova A’rafta Kafe'de izleyicisiyle buluşacak. Kazım Dirik Mah. 157 Sokak No: 1/A Bornova adresinde saat 18.30’da serginin açılışı yapılacak.

Varolma savaşı

1982'den bu yana gözlemlerini, yaşanmışlıkları fotoğraf karesine sığdırmaya çalışan Ağır, “Yaşamak, hergün bizi biraz daha çevreleyen umutsuzlukların ortasında varolma savaşı değil midir?” diyor.  1966 doğumlu Serdar Ağır, 1983 yılında mesleğe ilk adımı İzmir Ticaret Gazetesi’nde atar. 1988 yılında Cumhuriyet Gazetesi’ne geçer. Ağır, montaj, pikaj, karanlık oda, foto muhabirliği, yazıişlerinde sayfa sekreterliği, gece yazıişleri sorumlusu ve görsel yönetmen olarak görev alır. Ardından Ege’de Sekizincigün, Yenigün, Milliyet, Ege Telgraf gazetelerinde Görsel Yönetmen, Yazı İşleri Müdürü olarak çalışır. Bölgede yayın yapan birçok gazeteye kuruluş aşamalarında destek vermiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.