Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AGC, eğitim programı tanıttı

GÜNCEL 10.01.2018 - 09:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3593+ kez okundu.
 

AGC, eğitim programı tanıttı

Aydın’da Kent Muhabirliği Uygulamalı Eğitim Programı’nın tanıtım toplantısı yapıldı.

AYDIN - Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nin (AGC) GEKA’dan teknik destek alarak düzenleyeceği Kent Muhabirliği Uygulamalı Eğitim Programı’nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Aydın Gazeteciler Cemiyeti binasında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan AGC Başkanı Semra Şener, çok güzel bir proje hazırladıklarını ve Aydın’daki basın çalışanlarının bu eğitimden mutlaka yararlanmaları tavsiyesinde bulundu. Şener, eğitim programının basın çalışanlarına büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, “AGC olarak teknik destek eğitim programı çerçevesinde basın çalışanlarımızın eğitimine çok büyük katkı sağlayacağını düşündüğüm projeye dahil olduk. Güzel bir proje hazırladık. Ve projemiz onaylandı. Projemiz 22 Ocak’ta başlayacak ve 25 Ocak’a kadar dört gün boyunca devam edecek. Adnan Menderes Üniversitesi Aisyem Salonu’nda gerçekleşecek. Basın mensubu çalışanlarımız beş farklı dalda haber yazma, ropörtaj tekniklerinde, sayfa düzeni, fotoğrafta ve köşe yazarlığı dallarında eğitim çalışması düzenlenecek. Öğrenmenin bitmediği bir çağdayız. Her gün yeni bir şeyler öğrenmek, bilgilerimize yeni bir şeyler katmak çok önemli sahadaki arkadaşlarımızın bu bilgi ve deneyimlerini de çalışmada bizimle paylaşabilecekleri çok güzel bir ortam olacak” diye konuştu. Eğitim sonunda projeye katılan basın çalışanlarına sertifika verileceği öğrenildi.
Aydın’da Kent Muhabirliği Uygulamalı Eğitim Programı’nın tanıtım toplantısı yapıldı.

AYDIN - Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nin (AGC) GEKA’dan teknik destek alarak düzenleyeceği Kent Muhabirliği Uygulamalı Eğitim Programı’nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti binasında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan AGC Başkanı Semra Şener, çok güzel bir proje hazırladıklarını ve Aydın’daki basın çalışanlarının bu eğitimden mutlaka yararlanmaları tavsiyesinde bulundu.

Şener, eğitim programının basın çalışanlarına büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, “AGC olarak teknik destek eğitim programı çerçevesinde basın çalışanlarımızın eğitimine çok büyük katkı sağlayacağını düşündüğüm projeye dahil olduk. Güzel bir proje hazırladık. Ve projemiz onaylandı. Projemiz 22 Ocak’ta başlayacak ve 25 Ocak’a kadar dört gün boyunca devam edecek. Adnan Menderes Üniversitesi Aisyem Salonu’nda gerçekleşecek. Basın mensubu çalışanlarımız beş farklı dalda haber yazma, ropörtaj tekniklerinde, sayfa düzeni, fotoğrafta ve köşe yazarlığı dallarında eğitim çalışması düzenlenecek. Öğrenmenin bitmediği bir çağdayız. Her gün yeni bir şeyler öğrenmek, bilgilerimize yeni bir şeyler katmak çok önemli sahadaki arkadaşlarımızın bu bilgi ve deneyimlerini de çalışmada bizimle paylaşabilecekleri çok güzel bir ortam olacak” diye konuştu.

Eğitim sonunda projeye katılan basın çalışanlarına sertifika verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.