Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ağaçlar için budama seferberliği

GÜNCEL 01.11.2019 - 16:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2653+ kez okundu.
 

Ağaçlar için budama seferberliği

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Efeler İlçesi’nin daha yeşil ve estetik bir görünüme kavuşması için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine talimat verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde, sokaklarda ve kaldırımlarda bulunan ağaçlar için mevsimlik budama çalışmaları yapılıyor. İlk olarak İstiklal Mahallesi genelinde ağaç budama çalışmalarını başlatan ekipler, yoğun bir çalışma sürdürüyor. Özellikle olası kazaların önüne geçmek için tehlike arz eden ağaçlarda budama çalışması gerçekleştiriliyor. “ÇALIŞMALAR ÖZENLE YÜRÜTÜLÜYOR”  Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, yaptığı açıklamada, “Efeler’de her gün yeni bir şeyler yapmaya ve vatandaşımızın daha güzel bir ilçede yaşamaları için gayret gösteriyoruz. Yaz aylarını geride bıraktığımız bu günlerde ağaçlarımızda artık yaprak dökmeye başlıyor bu yüzden ilçe genelinde ağaçların bahara daha sağlıklı olması için budama çalışmasına başladık” dedi. Başkan Atay sözlerine şu şekilde devam etti: “Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe merkezimizde, mahallelerimizde budama çalışmaları yürütüyor. Yapılan asıl önemli çalışma ağaçların yere sarkan dallarının temizlenmesi, kuruyan ve tehlike arz eden ağaçlar nedeniyle ortaya çıkacak kötü sonuçları engellemektir. Bu nedenle budama çalışmalarımız büyük bir özenle yürütülmektedir.” İstiklal Mahallesi’nden budama çalışmalarına başlatan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mahalledeki çalışmalarının tamamlanmasının ardından budama çalışmalarına diğer mahallelerde de devam edecek.
Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Efeler İlçesi’nin daha yeşil ve estetik bir görünüme kavuşması için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine talimat verdi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde, sokaklarda ve kaldırımlarda bulunan ağaçlar için mevsimlik budama çalışmaları yapılıyor. İlk olarak İstiklal Mahallesi genelinde ağaç budama çalışmalarını başlatan ekipler, yoğun bir çalışma sürdürüyor. Özellikle olası kazaların önüne geçmek için tehlike arz eden ağaçlarda budama çalışması gerçekleştiriliyor.

“ÇALIŞMALAR ÖZENLE YÜRÜTÜLÜYOR”

 Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, yaptığı açıklamada, “Efeler’de her gün yeni bir şeyler yapmaya ve vatandaşımızın daha güzel bir ilçede yaşamaları için gayret gösteriyoruz. Yaz aylarını geride bıraktığımız bu günlerde ağaçlarımızda artık yaprak dökmeye başlıyor bu yüzden ilçe genelinde ağaçların bahara daha sağlıklı olması için budama çalışmasına başladık” dedi.

Başkan Atay sözlerine şu şekilde devam etti:

“Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe merkezimizde, mahallelerimizde budama çalışmaları yürütüyor. Yapılan asıl önemli çalışma ağaçların yere sarkan dallarının temizlenmesi, kuruyan ve tehlike arz eden ağaçlar nedeniyle ortaya çıkacak kötü sonuçları engellemektir. Bu nedenle budama çalışmalarımız büyük bir özenle yürütülmektedir.”

İstiklal Mahallesi’nden budama çalışmalarına başlatan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mahalledeki çalışmalarının tamamlanmasının ardından budama çalışmalarına diğer mahallelerde de devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.