Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ağaçlar bakıma alındı

GÜNCEL 21.12.2017 - 12:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1665+ kez okundu.
 

Ağaçlar bakıma alındı

Nazilli’de ağaçların budama ve bakım işleri yapılıyor.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe genelinde ağaç bakım ve budama çalışmalarına başladı.ğı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ağaç bakım ve budama çalışmalarına başladı. Ekipler, ilçeye daha ferah ve temiz bir görünüm kazandırmak amacıyla belediye sorumluluk sahası içerisinde bulunan alanlarda ağaçların kuru dallarını keserek bakımlarını gerçekleştirdi. Kış aylarının gelmesi ile birlikte rutin olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında kuruyan ağaç dallarının kesim, bakım ve budama işlerini gerçekleştirildi.  Kuru ağaç dalları ve yapraklar Park ve Bahçeler Müdürlüğünce kaldırılarak çevre kirliliğinin ve olası tehlikelerin önüne geçildi. Ekiplerin çalışmalarından oldukça memnun kaldıklarını dile getiren ilçe sakinleri, “Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a teşekkür ediyoruz. Yapılan çalışmaların hem kısa sürede tamamlanması hem de güzel bir şekilde yapılması bizi mutlu ediyor. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.
Nazilli’de ağaçların budama ve bakım işleri yapılıyor.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe genelinde ağaç bakım ve budama çalışmalarına başladı.ğı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ağaç bakım ve budama çalışmalarına başladı. Ekipler, ilçeye daha ferah ve temiz bir görünüm kazandırmak amacıyla belediye sorumluluk sahası içerisinde bulunan alanlarda ağaçların kuru dallarını keserek bakımlarını gerçekleştirdi. Kış aylarının gelmesi ile birlikte rutin olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında kuruyan ağaç dallarının kesim, bakım ve budama işlerini gerçekleştirildi.  Kuru ağaç dalları ve yapraklar Park ve Bahçeler Müdürlüğünce kaldırılarak çevre kirliliğinin ve olası tehlikelerin önüne geçildi.

Ekiplerin çalışmalarından oldukça memnun kaldıklarını dile getiren ilçe sakinleri, “Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a teşekkür ediyoruz. Yapılan çalışmaların hem kısa sürede tamamlanması hem de güzel bir şekilde yapılması bizi mutlu ediyor. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.