Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Afrin'den Efeler Belediyesi'ne selam

GÜNCEL 15.03.2018 - 14:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4226+ kez okundu.
 

Afrin'den Efeler Belediyesi'ne selam

Afrin'de kahramanlık destanı yazan kahraman Mehmetçikten Efeler Belediyesi'ne selam geldi.

AYDIN- Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, Suriye'nin Afrin bölgesinde bölücü terör örgütlerini etkisiz hale getirmek için başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı' tüm hızıyla sürüyor. Harekatta görev yapan Piyade Komando Uzman Çavuş Serhan Topçuoğlu, bir köyde teröristlerin elinden aldıkları evin duvarına Efeler Belediyesi'nin adını yazdı. Duvara 'Afrin'den, Efeler Belediyesi'ne selamlar' yazan Topcuoğlu Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan başta olmak üzere tüm belediye personeline selam gönderdi. EFAK'ı da unutmadı Piyade Komando Uzman Çavuş Topçuoğlu, Efeler Belediyesi bünyesinde geçtiğimiz aylarda savaşta, afetlerde, büyük yangınlarda ve önemli kazalarda; arama, kurtarma, ilk yardım ve sosyal yardım hizmetlerini imkanlar ölçüsünde yapmak üzere kurulan Efeler Belediyesi Arama ve Kurtarma Ekibi'ni de (EFAK) unutmadı. Serhan Topçuğlu, evin başka bir duvarına 'Afrİn'den EFAK'a selamlar' yazarak ağabeyi Gökhan Topçuoğlu'nun da aralarında yer aldığı EFAK üyelerine görevlerinde kolaylıklar diledi.
Afrin'de kahramanlık destanı yazan kahraman Mehmetçikten Efeler Belediyesi'ne selam geldi.

AYDIN- Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, Suriye'nin Afrin bölgesinde bölücü terör örgütlerini etkisiz hale getirmek için başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı' tüm hızıyla sürüyor. Harekatta görev yapan Piyade Komando Uzman Çavuş Serhan Topçuoğlu, bir köyde teröristlerin elinden aldıkları evin duvarına Efeler Belediyesi'nin adını yazdı. Duvara 'Afrin'den, Efeler Belediyesi'ne selamlar' yazan Topcuoğlu Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan başta olmak üzere tüm belediye personeline selam gönderdi.

EFAK'ı da unutmadı

Piyade Komando Uzman Çavuş Topçuoğlu, Efeler Belediyesi bünyesinde geçtiğimiz aylarda savaşta, afetlerde, büyük yangınlarda ve önemli kazalarda; arama, kurtarma, ilk yardım ve sosyal yardım hizmetlerini imkanlar ölçüsünde yapmak üzere kurulan Efeler Belediyesi Arama ve Kurtarma Ekibi'ni de (EFAK) unutmadı. Serhan Topçuğlu, evin başka bir duvarına 'Afrİn'den EFAK'a selamlar' yazarak ağabeyi Gökhan Topçuoğlu'nun da aralarında yer aldığı EFAK üyelerine görevlerinde kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.