Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Afet Bilinçlendirme Semineri düzenlendi

GÜNCEL 15.01.2018 - 15:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3768+ kez okundu.
 

Afet Bilinçlendirme Semineri düzenlendi

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Kuşadası Şubesi tarafından Afet Bilinçlendirme Semineri düzenlendi.

AYDIN - Aydın'daki öğrenciler deprem ve doğal afetlerde nasıl davranacaklarını öğrendiler. Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ekrem Sabuncu, bu türlü bilinçlendirme seminerlerini çok önemsediklerini belirterek, “İlimiz birinci derece deprem bölgesi olarak tanımlanıyor. Bu bilinçlendirme seminerini o yüzden çok önemsiyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hemen hemen her hafta değişik konu ve konuklarla öğretmen ve öğrencilerimizle buluşuyoruz. Bu haftaki konumuz deprem ve depreme yönelik bilinçlendirmedir. Burada bize destek veren AKUT Derneği’ne de ayrıca teşekkür ediyorum. Seminerin etkili olacağını düşünüyorum. Depremi hayatımızdan tamamen çıkaramıyoruz, bunun bilincindeyiz ama hayatta kalma, daha az zararla atlatabilmek için çalışmalar yapabiliriz” diye konuştu. Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Konferans Salonu’nda düzenlenen seminer ile AKUT görevlileri tarafından ilkokul öğrencilerine doğal afetler hakkında bilgi verilirken, deprem nedir, deprem öncesi ve sonrasında yapılması gerekenler, yangın esnasında ve sonrasında yapılacaklar, sel öncesi ve sırasında yapılması gerekenler konularında sunumlar gerçekleştirildi. Konferans sonunda öğrencilere AKUT tarafından bilgilendirici broşürler dağıtıldı.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Kuşadası Şubesi tarafından Afet Bilinçlendirme Semineri düzenlendi.

AYDIN - Aydın'daki öğrenciler deprem ve doğal afetlerde nasıl davranacaklarını öğrendiler.

Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ekrem Sabuncu, bu türlü bilinçlendirme seminerlerini çok önemsediklerini belirterek, “İlimiz birinci derece deprem bölgesi olarak tanımlanıyor. Bu bilinçlendirme seminerini o yüzden çok önemsiyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hemen hemen her hafta değişik konu ve konuklarla öğretmen ve öğrencilerimizle buluşuyoruz. Bu haftaki konumuz deprem ve depreme yönelik bilinçlendirmedir. Burada bize destek veren AKUT Derneği’ne de ayrıca teşekkür ediyorum. Seminerin etkili olacağını düşünüyorum. Depremi hayatımızdan tamamen çıkaramıyoruz, bunun bilincindeyiz ama hayatta kalma, daha az zararla atlatabilmek için çalışmalar yapabiliriz” diye konuştu.

Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Konferans Salonu’nda düzenlenen seminer ile AKUT görevlileri tarafından ilkokul öğrencilerine doğal afetler hakkında bilgi verilirken, deprem nedir, deprem öncesi ve sonrasında yapılması gerekenler, yangın esnasında ve sonrasında yapılacaklar, sel öncesi ve sırasında yapılması gerekenler konularında sunumlar gerçekleştirildi.

Konferans sonunda öğrencilere AKUT tarafından bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.