Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AFAD’dan operasyon

EKONOMİ 31.03.2016 - 09:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3488+ kez okundu.
 

AFAD’dan operasyon

Aydın'ın Nazilli ilçesinde çıktığı kayalıkta mahsur kalan 1 keçi, Aydın AFAD İl Müdürlüğü Ekipleri tarafından başarılı bir operasyonla kurtarıldı.

Nazilli'ye bağlı Duacılar Mahallesi mevkiinde mahsur kalan 1 keçinin yardımına AFAD Aydın İL Müdürlüğü ekipleri yetişti. Dağlık alanda 1 keçi, kayalıklara düşerek mahsur kaldı. Talihsiz keçiyi fark eden bir çoban, Aydın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)’dan yardım istedi. Kısa sürede bölgeye gelen AFAD ekipleri kayalıklarda mahsur kalan keçiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Saatler süren çalışmalar sonucunda halatlar yardımı ile engebeli ve dik olan kayalıklarda mahsur kalan keçi, başarılı bir kurtarma operasyonu ile kurtarıldı.
Aydın'ın Nazilli ilçesinde çıktığı kayalıkta mahsur kalan 1 keçi, Aydın AFAD İl Müdürlüğü Ekipleri tarafından başarılı bir operasyonla kurtarıldı.

Nazilli'ye bağlı Duacılar Mahallesi mevkiinde mahsur kalan 1 keçinin yardımına AFAD Aydın İL Müdürlüğü ekipleri yetişti. Dağlık alanda 1 keçi, kayalıklara düşerek mahsur kaldı. Talihsiz keçiyi fark eden bir çoban, Aydın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)’dan yardım istedi.

Kısa sürede bölgeye gelen AFAD ekipleri kayalıklarda mahsur kalan keçiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Saatler süren çalışmalar sonucunda halatlar yardımı ile engebeli ve dik olan kayalıklarda mahsur kalan keçi, başarılı bir kurtarma operasyonu ile kurtarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.