Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AEP eğitimleri başladı

EĞİTİM 03.06.2017 - 15:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3009+ kez okundu.
 

AEP eğitimleri başladı

Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde "Aile Eğitim Programı (AEP)" kapsamında eğitimlere başlandı.

AYDIN- Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Aile Eğitim Programı kapsamında, Uyuşturucu ile Mücadele ve Tütünle Mücadele Eylem Planları gereği farkındalık yaratmak amacıyla koruyucu-önleyici hizmet olarak halk eğitimlerine başladı. Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik,  korunmaya muhtaç çocuk alanında çalışan personelin eğitimini önemsediğini, bu nedenle halk eğitimlerinin ilk olarak Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde görev yapan bakım elemanları ile başladığını, böylelikle hem korunma altındaki çocuklara, hem de personelin ailelerine katkı sağlamanın hedeflendiğini belirtti. Bozçelik, halk eğitimlerinin farkındalık ve sosyal sorunlar karşısında toplumsal değişiklik yaratabilmek için önemli olduğuna dikkat çekerek, eğitim programının farklı grupları da hedef alarak genişleyeceğini ve tüm Aydın’a ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi. Haziran ayı boyunca Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde görev yapan bakım elemanlarına, Efeler ilçesinde formatör Cana Dede, Nazilli ilçesinde ise formatör N. Tülin Çelik tarafından eş zamanlı olarak Aile Eğitim Programının Davranış Problemleri ve Başa Çıkma Yolları, Aile ve Sosyal Ağlar, Dönemler ve Ergenlik Süreci ve Riskli Davranışlar başlıkları altında eğitim verileceği öğrenilirken,  eğitim programının Kadın Konuk Evinden hizmet alan müracaatçılarla devam edeceği ve tüm ile yaygınlaştırılacağı ifade edildi.
Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde "Aile Eğitim Programı (AEP)" kapsamında eğitimlere başlandı.

AYDIN- Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Aile Eğitim Programı kapsamında, Uyuşturucu ile Mücadele ve Tütünle Mücadele Eylem Planları gereği farkındalık yaratmak amacıyla koruyucu-önleyici hizmet olarak halk eğitimlerine başladı.

Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik,  korunmaya muhtaç çocuk alanında çalışan personelin eğitimini önemsediğini, bu nedenle halk eğitimlerinin ilk olarak Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde görev yapan bakım elemanları ile başladığını, böylelikle hem korunma altındaki çocuklara, hem de personelin ailelerine katkı sağlamanın hedeflendiğini belirtti.

Bozçelik, halk eğitimlerinin farkındalık ve sosyal sorunlar karşısında toplumsal değişiklik yaratabilmek için önemli olduğuna dikkat çekerek, eğitim programının farklı grupları da hedef alarak genişleyeceğini ve tüm Aydın’a ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Haziran ayı boyunca Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde görev yapan bakım elemanlarına, Efeler ilçesinde formatör Cana Dede, Nazilli ilçesinde ise formatör N. Tülin Çelik tarafından eş zamanlı olarak Aile Eğitim Programının Davranış Problemleri ve Başa Çıkma Yolları, Aile ve Sosyal Ağlar, Dönemler ve Ergenlik Süreci ve Riskli Davranışlar başlıkları altında eğitim verileceği öğrenilirken,  eğitim programının Kadın Konuk Evinden hizmet alan müracaatçılarla devam edeceği ve tüm ile yaygınlaştırılacağı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.