Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

ADÜ’nün 25. Yıl Özel Logosunu Aydın halkı seçti

EĞİTİM 23.08.2016 - 14:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3962+ kez okundu.
 

ADÜ’nün 25. Yıl Özel Logosunu Aydın halkı seçti

ADÜ'nün kuruluş yıldönümü için hazırlanacak logoyu halkın seçtiği bildirildi.

AYDIN- Çeyrek asır önce kurularak bu yıl 25. kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), yarışmayla belirlenen 4 logodan birini Aydın halkının da desteğiyle “25. Yıl Özel Logosu” olarak seçti. Yarışmada yaklaşık 10 bin Aydınlı stantlarda ve internet üzerinden online olarak oy kullandı. 5 Günde 10 bin oy kullanıldı   Atatürk Kent Meydanı, Nazilli, Kuşadası ve Forum Aydın’da 9-13 Ağustos 2016 tarihleri arasında stant açan Adnan Menderes Üniversitesi’nin ‘25. Yıl Özel Logosu’ için yaklaşık 10 bin Aydınlı oy kullandı. Ekim 2016 tarihinde başlayarak tüm yıl sürmesi planlanan ‘ADÜ 25. Yıl Kutlama Programı’, Ekim 2017’ye kadar özellikle Aydın halkının da katılacağı etkinliklerle devam edecek. Kutlama programı Üniversite-Aydın Bağını Güçlendirecek Başkanlığını ADÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan’ın yaptığı 25. Yıl organizasyon komisyonu, 8 Ağustos 2016 tarihinde Üniversitemiz iletişim fakültesinde toplanarak özellikle Aydın halkı ile iç içe gerçekleşecek 25. Yıl Kutlama Programı ile ilgili içerik belirleme toplantısını gerçekleştirmişti. Toplantı sonrasında logonun referandum ile belirlenmesi ve Aydın halkının da programlara dahil edilerek Üniversite-Aydın kenetlenmesinin sağlanması planlanmıştı. Düzenlenecek etkinliklerin sadece Üniversite personeli ve öğrencilerine yönelik değil, Aydın halkının da katılımına açık olması ve kent merkezinde de birçok etkinlik yapılması planlandı. Kutlamalar Ekim 2017’ye kadar sürecek.
ADÜ'nün kuruluş yıldönümü için hazırlanacak logoyu halkın seçtiği bildirildi.

AYDIN- Çeyrek asır önce kurularak bu yıl 25. kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), yarışmayla belirlenen 4 logodan birini Aydın halkının da desteğiyle “25. Yıl Özel Logosu” olarak seçti. Yarışmada yaklaşık 10 bin Aydınlı stantlarda ve internet üzerinden online olarak oy kullandı.

5 Günde 10 bin oy kullanıldı

  Atatürk Kent Meydanı, Nazilli, Kuşadası ve Forum Aydın’da 9-13 Ağustos 2016 tarihleri arasında stant açan Adnan Menderes Üniversitesi’nin ‘25. Yıl Özel Logosu’ için yaklaşık 10 bin Aydınlı oy kullandı. Ekim 2016 tarihinde başlayarak tüm yıl sürmesi planlanan ‘ADÜ 25. Yıl Kutlama Programı’, Ekim 2017’ye kadar özellikle Aydın halkının da katılacağı etkinliklerle devam edecek.

Kutlama programı Üniversite-Aydın Bağını Güçlendirecek

Başkanlığını ADÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan’ın yaptığı 25. Yıl organizasyon komisyonu, 8 Ağustos 2016 tarihinde Üniversitemiz iletişim fakültesinde toplanarak özellikle Aydın halkı ile iç içe gerçekleşecek 25. Yıl Kutlama Programı ile ilgili içerik belirleme toplantısını gerçekleştirmişti. Toplantı sonrasında logonun referandum ile belirlenmesi ve Aydın halkının da programlara dahil edilerek Üniversite-Aydın kenetlenmesinin sağlanması planlanmıştı. Düzenlenecek etkinliklerin sadece Üniversite personeli ve öğrencilerine yönelik değil, Aydın halkının da katılımına açık olması ve kent merkezinde de birçok etkinlik yapılması planlandı. Kutlamalar Ekim 2017’ye kadar sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.