Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

ADÜ’de sürekli işçilere promosyon müjdesi

GENEL 12.08.2018 - 18:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3521+ kez okundu.
 

ADÜ’de sürekli işçilere promosyon müjdesi

Adnan Menderes Üniversitesi’nde görevli sürekli işçilerin maaşlarını alacağı bankanın belirlendiği ‘Banka Promosyon İhalesi’nin Senato Salonu’nda gerçekleştiği bildirildi.

AYDIN-  Edinilen bilgiye göre, ADÜ’ web sayfası üzerinden canlı olarak yayınlanan ihaleyi, 1400 TL promosyon ile özel bir banka aldı. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter Vekili Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, Genel Sekreter Yardımcıları Göksel Baran ve Zeki Arı, Personel Daire Başkanı Ali Evdilek, sendika temsilcilerinin de hazır bulunduğu ihaleye 9 banka katıldı. “Personelim ve bankanız adına hayırlı olmasını diliyorum” İhale sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, ihalenin bekledikleri gibi gittiğini ifade ederek banka yetkililerine gösterdikleri gayretten dolayı ADÜ personeli adına teşekkür etti. Prof. Dr. Bircan “Öncelikle ihalenin personelim ve bankanız adına hayırlı olmasını diliyorum. Personel sayımızın ciddi bir rakamını oluşturan sürekli işçilerimizin kadroya geçiş müjdesinden sonra şimdi de promosyon ihalesi yaparak promosyon müjdesi veriyoruz. Türkiye’nin en önemli bankalarına, ihalemize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Adnan Menderes Üniversitesi’nde görevli sürekli işçilerin maaşlarını alacağı bankanın belirlendiği ‘Banka Promosyon İhalesi’nin Senato Salonu’nda gerçekleştiği bildirildi.

AYDIN-  Edinilen bilgiye göre, ADÜ’ web sayfası üzerinden canlı olarak yayınlanan ihaleyi, 1400 TL promosyon ile özel bir banka aldı.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter Vekili Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, Genel Sekreter Yardımcıları Göksel Baran ve Zeki Arı, Personel Daire Başkanı Ali Evdilek, sendika temsilcilerinin de hazır bulunduğu ihaleye 9 banka katıldı.

“Personelim ve bankanız adına hayırlı olmasını diliyorum”

İhale sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, ihalenin bekledikleri gibi gittiğini ifade ederek banka yetkililerine gösterdikleri gayretten dolayı ADÜ personeli adına teşekkür etti. Prof. Dr. Bircan “Öncelikle ihalenin personelim ve bankanız adına hayırlı olmasını diliyorum. Personel sayımızın ciddi bir rakamını oluşturan sürekli işçilerimizin kadroya geçiş müjdesinden sonra şimdi de promosyon ihalesi yaparak promosyon müjdesi veriyoruz. Türkiye’nin en önemli bankalarına, ihalemize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.