Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

ADÜ’de Kadın-Doğum Polikliniği açıldı

SAĞLIK 16.10.2017 - 14:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4056+ kez okundu.
 

ADÜ’de Kadın-Doğum Polikliniği açıldı

ADÜ Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinin açılışı gerçekleştirildi

AYDIN- Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için yeni yerine taşınan Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği’nin açılışı, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi poliklinikler binasında gerçekleşti. Açılışa ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Tıp Fakültesi Dekanı Serpil Demirağ, Başhekim Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Yüksel ve öğretim üyelerinin yanı sıra personel katılım gösterdi. Kurdele kesiminin ardından Prof. Dr. Cavit Bircan, Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri eşliğinde yeniden yapılandırılan poliklinik odalarını gezerek bilgi aldı. Prof. Dr. Cavit Bircan, üniversite yönetimi olarak hasta memnuniyetine önem verdiklerinin altını çizerek, “Tüm hastalarımızın görüş ve önerileri doğrultusunda sağlık hizmetlerimizi daha iyi seviyelere ulaştırmayı amaçlıyoruz. Yeni yerine taşınan polikliniğin hastalarımız ve personelimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Açılış, kokteyl ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
ADÜ Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinin açılışı gerçekleştirildi

AYDIN- Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için yeni yerine taşınan Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği’nin açılışı, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi poliklinikler binasında gerçekleşti.

Açılışa ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Tıp Fakültesi Dekanı Serpil Demirağ, Başhekim Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Yüksel ve öğretim üyelerinin yanı sıra personel katılım gösterdi.

Kurdele kesiminin ardından Prof. Dr. Cavit Bircan, Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri eşliğinde yeniden yapılandırılan poliklinik odalarını gezerek bilgi aldı. Prof. Dr. Cavit Bircan, üniversite yönetimi olarak hasta memnuniyetine önem verdiklerinin altını çizerek, “Tüm hastalarımızın görüş ve önerileri doğrultusunda sağlık hizmetlerimizi daha iyi seviyelere ulaştırmayı amaçlıyoruz. Yeni yerine taşınan polikliniğin hastalarımız ve personelimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Açılış, kokteyl ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.