Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADÜ’de doçentlik deneme dersleri başladı

EĞİTİM 03.04.2019 - 12:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3436+ kez okundu.
 

ADÜ’de doçentlik deneme dersleri başladı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerinin verdikleri doçentlik deneme derslerinin, Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştiği bildirildi.

  AYDIN- Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in başkanlığında gerçekleşen sunumlara, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Ali Akyol, dekanlar, görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenler katıldı. Doçentlik kadrosuna başvuran Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Meryem Eken, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Onur Yılmaz, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Meltem Yalın, Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Funda Çondur, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Gülnur Taşçı jüri eşliğinde yapılan deneme dersinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandı. Törende öğretim üyelerimiz yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, üniversitenin her geçen gün daha da büyüdüğünü ifade ederek yönetim olarak akademisyenlere ve devam eden projelerine desteklerini sürdüreceklerini ifade etti. Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Üniversitemizi akademik anlamda zenginleştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha iyi bir noktaya gelebilmek için araştırmaların sayısını arttırarak en iyi kaliteyi yakalamayı hedeflemeliyiz. Ulusal ve uluslararası alanda örnek projelerle üniversitemizin adını en iyi şekilde duyuracak çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. Görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizi tebrik eden Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, akademisyenlere cübbelerini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerinin verdikleri doçentlik deneme derslerinin, Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştiği bildirildi.

 

AYDIN- Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in başkanlığında gerçekleşen sunumlara, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Ali Akyol, dekanlar, görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenler katıldı.

Doçentlik kadrosuna başvuran Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Meryem Eken, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Onur Yılmaz, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Meltem Yalın, Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Funda Çondur, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Gülnur Taşçı jüri eşliğinde yapılan deneme dersinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandı. Törende öğretim üyelerimiz yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, üniversitenin her geçen gün daha da büyüdüğünü ifade ederek yönetim olarak akademisyenlere ve devam eden projelerine desteklerini sürdüreceklerini ifade etti. Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Üniversitemizi akademik anlamda zenginleştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha iyi bir noktaya gelebilmek için araştırmaların sayısını arttırarak en iyi kaliteyi yakalamayı hedeflemeliyiz. Ulusal ve uluslararası alanda örnek projelerle üniversitemizin adını en iyi şekilde duyuracak çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizi tebrik eden Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, akademisyenlere cübbelerini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.