Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

ADÜ’de dayak

ASAYİŞ 14.10.2017 - 20:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2295+ kez okundu.
 

ADÜ’de dayak

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)’nde okuyan ve Yurtkur’da kalan öğrenciler, aralarında yaptıkları futbol maçı esnasında kavga etti.

AYDIN- Edindiğimiz bilgiye göre, maç esnasında çıkan kavgada ADÜ öğrencisi Rafet Yılmaz’a saldıran ve 4 kişi oldukları öğrenilen grup, Rafet Yılmaz’ı acımasızca darp etti. Darp edilen Rafet Yılmaz’ın ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakım servisinde olduğu öğrenildi. ADÜ yetkilileriyle konu hakkında yaptığımız tele röportajda, “Konu yargıya taşındı, biz de pazartesi günü bu olayla ilgili öğrencilerimizle bir toplantı yapacağız. Darp edilen öğrencimizin şu an hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Öğrencimiz tedbir amaçlı ve tedavisinin devamı için servisimizde yatmaktadır” dedi.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)’nde okuyan ve Yurtkur’da kalan öğrenciler, aralarında yaptıkları futbol maçı esnasında kavga etti.

AYDIN- Edindiğimiz bilgiye göre, maç esnasında çıkan kavgada ADÜ öğrencisi Rafet Yılmaz’a saldıran ve 4 kişi oldukları öğrenilen grup, Rafet Yılmaz’ı acımasızca darp etti.

Darp edilen Rafet Yılmaz’ın ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakım servisinde olduğu öğrenildi.

ADÜ yetkilileriyle konu hakkında yaptığımız tele röportajda, “Konu yargıya taşındı, biz de pazartesi günü bu olayla ilgili öğrencilerimizle bir toplantı yapacağız. Darp edilen öğrencimizin şu an hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Öğrencimiz tedbir amaçlı ve tedavisinin devamı için servisimizde yatmaktadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.