Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

ADÜ, Yörük Ali Efe Sempozyumu’na hazırlanıyor

EĞİTİM 24.05.2019 - 11:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4115+ kez okundu.
 

ADÜ, Yörük Ali Efe Sempozyumu’na hazırlanıyor

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in talimatlarıyla “Yörük Ali Efe Uluslararası Halk Kültürü Araştırmaları-Kuvay-i Milliye’nin Yüz’ü Yörük Ali Efe” konulu sempozyumun ön hazırlık çalışmalarının başlatıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre,  Fen-Edebiyat Fakültesi ve Devlet Konservatuarı ortaklığıyla 27-29 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan sempozyum için düzenlenen toplantı, 23 Mayıs 2019 tarihinde Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya, Rektör Danışmanı Hüseyin Turgut, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kubilay Metin, Devlet Konservatuarı Müdürü Doç. Dr. Mustafa Oner Uzun, Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Kayhan Delibaş, Doç. Dr. Caner Işık, Dr. Öğr. Üyesi Hülya Uzun, Dr. Öğr. Üyesi Emre Erdan, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Şefik Erkut, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Başaran, Dr. Öğr. Üyesi Behiç Alptekin ve Arş. Gör. Mükerrem Kürüm katıldı. Sempozyum hakem bilim kurulu ve düzenleme kurulu üyelerinin değerlendirmeleriyle başlayan gündem kapsamında, sempozyumun “Yörük Ali Efe ve Milli Mücadele Dönemi” ve “Ululsal ve Uluslararası Düzeyde Halk Kültürü Araştırmaları” olmak üzere iki ana başlık çerçevesinde gerçekleştirilmesi planlandı. Bu bağlamda sempozyumun ihtiyaç talepleriyle ilgili üniversite-Valilik, üniversite-yerel yönetimler, üniversite-sivil toplum kuruluşları arasında oluşturulması gereken iletişim ve iş birliği konuları ele alındı. Logo ve afiş tasarımlarıyla sempozyumun daha geniş kitlelere ulaştırılması adına atılacak adımlar konuşuldu.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in talimatlarıyla “Yörük Ali Efe Uluslararası Halk Kültürü Araştırmaları-Kuvay-i Milliye’nin Yüz’ü Yörük Ali Efe” konulu sempozyumun ön hazırlık çalışmalarının başlatıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre,  Fen-Edebiyat Fakültesi ve Devlet Konservatuarı ortaklığıyla 27-29 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan sempozyum için düzenlenen toplantı, 23 Mayıs 2019 tarihinde Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya, Rektör Danışmanı Hüseyin Turgut, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kubilay Metin, Devlet Konservatuarı Müdürü Doç. Dr. Mustafa Oner Uzun, Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Kayhan Delibaş, Doç. Dr. Caner Işık, Dr. Öğr. Üyesi Hülya Uzun, Dr. Öğr. Üyesi Emre Erdan, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Şefik Erkut, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Başaran, Dr. Öğr. Üyesi Behiç Alptekin ve Arş. Gör. Mükerrem Kürüm katıldı.

Sempozyum hakem bilim kurulu ve düzenleme kurulu üyelerinin değerlendirmeleriyle başlayan gündem kapsamında, sempozyumun “Yörük Ali Efe ve Milli Mücadele Dönemi” ve “Ululsal ve Uluslararası Düzeyde Halk Kültürü Araştırmaları” olmak üzere iki ana başlık çerçevesinde gerçekleştirilmesi planlandı.

Bu bağlamda sempozyumun ihtiyaç talepleriyle ilgili üniversite-Valilik, üniversite-yerel yönetimler, üniversite-sivil toplum kuruluşları arasında oluşturulması gereken iletişim ve iş birliği konuları ele alındı. Logo ve afiş tasarımlarıyla sempozyumun daha geniş kitlelere ulaştırılması adına atılacak adımlar konuşuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.