Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADÜ'ye TÜBİTAK desteği

GÜNCEL 26.11.2020 - 13:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2196+ kez okundu.
 

ADÜ'ye TÜBİTAK desteği

ADÜ Biyofizik Ana Bilim Dalı’nın 3. projesi de TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı

AYDIN - Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Biyofizik Ana Bilim Dalı’ndaki YÖK 100/2000 Nörofizyoloji programında doktora öğrencisi olan Simge Ünay’ın yürütücü olduğu proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı. Doktora tez danışmanı Prof. Dr. Mehmet Dinçer Bilgin’in, danışman olarak katkı sağladığı ‘Sisplatin ile İndüklenmiş İn Vitro Periferik Nöropatide Kuersetin ve Düşük Seviyeli Lazer Tedavisinin Etkilerinin İncelenmesi’ isimli TÜBİTAK-1002 projesi 45 bin lira bütçe ile desteklenecek. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Proje ekibini tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.
ADÜ Biyofizik Ana Bilim Dalı’nın 3. projesi de TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı

AYDIN - Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Biyofizik Ana Bilim Dalı’ndaki YÖK 100/2000 Nörofizyoloji programında doktora öğrencisi olan Simge Ünay’ın yürütücü olduğu proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Doktora tez danışmanı Prof. Dr. Mehmet Dinçer Bilgin’in, danışman olarak katkı sağladığı ‘Sisplatin ile İndüklenmiş İn Vitro Periferik Nöropatide Kuersetin ve Düşük Seviyeli Lazer Tedavisinin Etkilerinin İncelenmesi’ isimli TÜBİTAK-1002 projesi 45 bin lira bütçe ile desteklenecek. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Proje ekibini tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.