Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADÜ Teknokent’i Ziyaret Etti

GÜNCEL 29.09.2020 - 11:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3114+ kez okundu.
 

ADÜ Teknokent’i Ziyaret Etti

Mentor-Menti Eşletirmeleri Programı Kapsamında DEPARK/DETTO A.Ş ADÜ Teknokent’i Ziyaret Etti.

Mentor-Menti Eşletirmeleri Programı Kapsamında DEPARK/DETTO A.Ş ADÜ Teknokent’i Ziyaret Etti. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri arasında bilgi ve deneyim paylaşımı amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği Desteği ile Mentor-Menti Eşletirmeleri Programı çerçevesinde ADÜ Teknokent (ADÜTTO) ile DEPARK (DETTO) arasında 24 Eylül 2020 tarihinde görüşme gerçekleştirildi. Düzenlenen program çerçevesinde ADÜ Teknokent Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Öksüz, ADÜ Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Cemal İyem, ADÜ Teknokent Uzmanları, DEPARK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezayi Aytun, DEPARK Genel Müdürü Osman Başbuğ, DETTO Koordinatörü Prof. Dr. Hasan Selim ve DEPARK/DETTO Uzmanları bir araya geldi. Toplantıda, DEPARK/DETTO ve ADÜ Teknokent/ADÜTTO arasında gerçekleştirilen bu ilk buluşmanın bölgede atılacak adımlar çerçevesinde Ülkenin ekonomik entegrasyonuna olumlu katkılar sağlayacağı öngörüldüğü ifade edildi. Program kapsamında sahada atılacak ortak adımlar planlandı, fikir alışverişleri yapıldı. DEPARK/DETTO ve ADÜ Teknokent/ADÜTTO Uzmanlarının gün boyu süren bilgi alış verişinin ardından ortak koordinasyon faaliyetlerinin devam etmesi kararlaştırıldı.
Mentor-Menti Eşletirmeleri Programı Kapsamında DEPARK/DETTO A.Ş ADÜ Teknokent’i Ziyaret Etti.

Mentor-Menti Eşletirmeleri Programı Kapsamında DEPARK/DETTO A.Ş ADÜ Teknokent’i Ziyaret Etti.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri arasında bilgi ve deneyim paylaşımı amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği Desteği ile Mentor-Menti Eşletirmeleri Programı çerçevesinde ADÜ Teknokent (ADÜTTO) ile DEPARK (DETTO) arasında 24 Eylül 2020 tarihinde görüşme gerçekleştirildi.

Düzenlenen program çerçevesinde ADÜ Teknokent Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Öksüz, ADÜ Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Cemal İyem, ADÜ Teknokent Uzmanları, DEPARK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezayi Aytun, DEPARK Genel Müdürü Osman Başbuğ, DETTO Koordinatörü Prof. Dr. Hasan Selim ve DEPARK/DETTO Uzmanları bir araya geldi.

Toplantıda, DEPARK/DETTO ve ADÜ Teknokent/ADÜTTO arasında gerçekleştirilen bu ilk buluşmanın bölgede atılacak adımlar çerçevesinde Ülkenin ekonomik entegrasyonuna olumlu katkılar sağlayacağı öngörüldüğü ifade edildi.

Program kapsamında sahada atılacak ortak adımlar planlandı, fikir alışverişleri yapıldı.

DEPARK/DETTO ve ADÜ Teknokent/ADÜTTO Uzmanlarının gün boyu süren bilgi alış verişinin ardından ortak koordinasyon faaliyetlerinin devam etmesi kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.