Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

ADÜ Rektörü milletvekillerinden destek istedi

EĞİTİM 19.08.2016 - 10:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3328+ kez okundu.
 

ADÜ Rektörü milletvekillerinden destek istedi

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ve Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.

AYDIN- YÖK Genel Kurulu’na katılan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, genel kurul sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş, İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu ile bir araya geldi. Ziyaretlerde ADÜ’de bu sene gerçekleşecek olan 25. Yıl etkinlikleri görüşüldü ve milletvekilleri bu etkinliklere davet edildi. Ayrıca ADÜ’nün yeni kurulacak olan teknokent ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşülen bir diğer konuda ADÜ’nün Didim’de bulunan ve Milli Eğitim Bakanlığı’na ait Didim Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi’nin Adnan Menderes Üniversitesi’ne devri ile ilgili idi. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan milletvekillerinden Didim Meslek Yüksek Okulu’nun bulunduğu yerleşkenin ADÜ’ye devri ile ilgili vekillerden desteklerini istedi. FETÖ/PDY mücadele konusunda Adnan Menderes Üniversitesi’nde yapılan çalışmalar hakkında da Meclis bilgilendirildi.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ve Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.

AYDIN- YÖK Genel Kurulu’na katılan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, genel kurul sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş, İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu ile bir araya geldi.

Ziyaretlerde ADÜ’de bu sene gerçekleşecek olan 25. Yıl etkinlikleri görüşüldü ve milletvekilleri bu etkinliklere davet edildi. Ayrıca ADÜ’nün yeni kurulacak olan teknokent ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşülen bir diğer konuda ADÜ’nün Didim’de bulunan ve Milli Eğitim Bakanlığı’na ait Didim Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi’nin Adnan Menderes Üniversitesi’ne devri ile ilgili idi.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan milletvekillerinden Didim Meslek Yüksek Okulu’nun bulunduğu yerleşkenin ADÜ’ye devri ile ilgili vekillerden desteklerini istedi. FETÖ/PDY mücadele konusunda Adnan Menderes Üniversitesi’nde yapılan çalışmalar hakkında da Meclis bilgilendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.