Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADÜ Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nu ağırladı

KÜLTÜR (AA) - Anadolu Ajansı | 29.11.2015 - 16:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2331+ kez okundu.
 

ADÜ Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nu ağırladı

Adnan Menderes Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Topluluğu’nun düzenlediği Psikolog ve Eğitim Uzmanı Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu ve Sosyolog Polat Doğru’nun katıldığı “Kendin Olmak” konulu konferans, Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti.

Konferansa, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, akademik ve idari personel ile öğrencilerimizin yanı sıra kurum dışından da çok sayıda kişi katıldı. ‘Kendin Olmak’ konulu konferansta sunumlarını genellikle kendi yaşamlarından verdikleri örneklerle çeşitlendiren Prof.Dr. Cüceloğlu ve Polat, okul ve evlilik hayatlarında karşılaştıkları bazı durumlardan söz ederek insanların seçim yaparken özgürlükleri ve farkındalıklarıyla ilgili uyarılarda bulundu. Farkına varmanın yaşamda bir dönüm noktası olduğunun altını çizen Prof. Dr. Cüceloğlu, “Farkında olmayan insan hiçbir zaman özgür olamaz. Kendi yaşamımızda kendi özümüzü keşfetmek, yaşamın anlamının farkında olmak ve bu değerler içerisinde karar vermek kendini gerçekleştirmektir.” dedi. Konferansın ardından Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’na ve Sosyolog Polat Doğru’ya teşekkür belgesi ve hediyelerini sundu. Etkinlik sonunda Cüceloğlu ve Doğru kitaplarını imzalayarak, katılımcılarla sohbet etti.
Adnan Menderes Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Topluluğu’nun düzenlediği Psikolog ve Eğitim Uzmanı Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu ve Sosyolog Polat Doğru’nun katıldığı “Kendin Olmak” konulu konferans, Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti.

Konferansa, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, akademik ve idari personel ile öğrencilerimizin yanı sıra kurum dışından da çok sayıda kişi katıldı.

‘Kendin Olmak’ konulu konferansta sunumlarını genellikle kendi yaşamlarından verdikleri örneklerle çeşitlendiren Prof.Dr. Cüceloğlu ve Polat, okul ve evlilik hayatlarında karşılaştıkları bazı durumlardan söz ederek insanların seçim yaparken özgürlükleri ve farkındalıklarıyla ilgili uyarılarda bulundu. Farkına varmanın yaşamda bir dönüm noktası olduğunun altını çizen Prof. Dr. Cüceloğlu, “Farkında olmayan insan hiçbir zaman özgür olamaz. Kendi yaşamımızda kendi özümüzü keşfetmek, yaşamın anlamının farkında olmak ve bu değerler içerisinde karar vermek kendini gerçekleştirmektir.” dedi.

Konferansın ardından Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’na ve Sosyolog Polat Doğru’ya teşekkür belgesi ve hediyelerini sundu. Etkinlik sonunda Cüceloğlu ve Doğru kitaplarını imzalayarak, katılımcılarla sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.