Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADÜ Öğretim Karagözler emekli oldu

EKONOMİ 24.04.2016 - 21:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3880+ kez okundu.
 

ADÜ Öğretim Karagözler emekli oldu

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersin Karagözler, emeklilik yaşamına düzenlenen törenle uğurlandı.

ADÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersin Karagözler için Atatürk Kongre Merkezi’nde kurumsal emeklilik töreni ve aynı günün akşamında da yemek düzenlendi.  Eski ve yeni idarecilerin yanı sıra çok değişik birimlerden misafirin de katıldığı törende, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şahin Baranoğlu meslektaşının emekliliğine ilişkin yaptığı açıklamada, “Kantin ve laboratuvarlara baktıkça, ulusal ve uluslararası sempozyumları hatırladıkça Ersin Hocamız unutulmayacak. Bu kurumsal tören, bir ilk olmanın yanı sıra katılanlar için bir okul, adeta herkesin kendi kişisel tarihini sorguladığı bir boy aynası niteliğinde olup bir profesör, bir bilim adamı, bir yönetici ve aynı zamanda bir insan nasıl olunur sorusunun uygulamalı cevabı sanki” dedi. Prof. Dr. Ersin Karagözler, arkadaşlarına hakkında yaptıkları konuşmalar için teşekkür etti. Karagözler’e, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Kılınç çiçek ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Demir plaket verdi.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersin Karagözler, emeklilik yaşamına düzenlenen törenle uğurlandı.

ADÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersin Karagözler için Atatürk Kongre Merkezi’nde kurumsal emeklilik töreni ve aynı günün akşamında da yemek düzenlendi.  Eski ve yeni idarecilerin yanı sıra çok değişik birimlerden misafirin de katıldığı törende, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şahin Baranoğlu meslektaşının emekliliğine ilişkin yaptığı açıklamada, “Kantin ve laboratuvarlara baktıkça, ulusal ve uluslararası sempozyumları hatırladıkça Ersin Hocamız unutulmayacak. Bu kurumsal tören, bir ilk olmanın yanı sıra katılanlar için bir okul, adeta herkesin kendi kişisel tarihini sorguladığı bir boy aynası niteliğinde olup bir profesör, bir bilim adamı, bir yönetici ve aynı zamanda bir insan nasıl olunur sorusunun uygulamalı cevabı sanki” dedi.

Prof. Dr. Ersin Karagözler, arkadaşlarına hakkında yaptıkları konuşmalar için teşekkür etti. Karagözler’e, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Kılınç çiçek ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Demir plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.