Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADÜ öğrencileri kadına şiddete el attı

EĞİTİM 27.05.2018 - 12:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3453+ kez okundu.
 

ADÜ öğrencileri kadına şiddete el attı

Aydın’da ‘Kadına Yönelik İstismar’da farkındalık yaratıcı bir proje gerçekleştirildi.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atça Meslek Yüksekokulu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü 2’nci sınıf öğrencileri, toplumda dikkat çekici bir konuyu Aydın’da gündeme getirdi. Projenin sloganı olan “İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmak” ifadesini tüm anlamıyla gerçekleştiren ve eyleme koyan öğrenci topluluğu, (Woman the courts-Kadın adaleti ) uyguladıkları projede “Kadın olmak” figürünü fiziksel ve ruhsal rollerle topluma tüm gerçekçiliği ile yansıttı. Projenin genel amacı olan ”Kadına yönelik istismarı önleme ve toplumda kadına karşı adaleti sağlama amaçlı farkındalık yaratma hedefiyle sunulan ‘Kadın’ figürünün fiziksel temsili etkinliği toplumun özellikle kadınların ilgisini çekmiş ve bilinçlendirmiş olup etkinliği yapan genç öğrenci topluluğunun (Woman the courts) kendilerini kanıtlamasını ve amaçlarına ulaşmasını sağladı.
Aydın’da ‘Kadına Yönelik İstismar’da farkındalık yaratıcı bir proje gerçekleştirildi.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atça Meslek Yüksekokulu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü 2’nci sınıf öğrencileri, toplumda dikkat çekici bir konuyu Aydın’da gündeme getirdi.

Projenin sloganı olan “İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmak” ifadesini tüm anlamıyla gerçekleştiren ve eyleme koyan öğrenci topluluğu, (Woman the courts-Kadın adaleti ) uyguladıkları projede “Kadın olmak” figürünü fiziksel ve ruhsal rollerle topluma tüm gerçekçiliği ile yansıttı.

Projenin genel amacı olan ”Kadına yönelik istismarı önleme ve toplumda kadına karşı adaleti sağlama amaçlı farkındalık yaratma hedefiyle sunulan ‘Kadın’ figürünün fiziksel temsili etkinliği toplumun özellikle kadınların ilgisini çekmiş ve bilinçlendirmiş olup etkinliği yapan genç öğrenci topluluğunun (Woman the courts) kendilerini kanıtlamasını ve amaçlarına ulaşmasını sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.