Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADÜ Mühendislik’e laboratuvar

EĞİTİM 22.06.2016 - 19:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3780+ kez okundu.
 

ADÜ Mühendislik’e laboratuvar

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Mühendislik Fakültesi Laboratuvarlarının temeli törenle atıldı.

ADÜ Mühendislik Fakültesi Laboratuvarları’nın temel atma töreni Aydın Menderes Derslikleri’nin yanındaki alanda gerçekleşti. Yaklaşık 6 metrekarelik alana kurulacak olan laboratuvarın temel atma törenine ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, idari ve akademik personel ile yüklenici firmanın temsilcileri katıldı. Törende konuşan Prof. Dr. Cavit Bircan, Türkiye’nin örnek laboratuvarlarından birinin Adnan Menderes Üniversitesinde olacağını belirterek, inşa edilecek binanın Üniversitemiz için son derece değerli olduğunu söyledi. Prof. Dr. Bircan, İnşaat Mühendisliği ve Makine Mühendisliği’nin büyük araçlarının girebileceği, Gıda Mühendisliği Bölümü’nün çeşitli uygulama alanlarının olabileceği ve diğer mühendislik bölümlerinin kullanabileceği güzel bir laboratuvarın olacağını dile getirdi. Rektör Bircan’ın konuşmasının ardından önceden hazırlanan bir düzenekle temel atmak için düğmeye basıldı. Bircan, laboratuvarların Adnan Menderes Üniversitesi’ne hayırlı olmasını diledi. Laboratuvarların 800 günde bitirileceği ve ihale bedelinin 18 milyon 961 bin lira olduğu belirtildi.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Mühendislik Fakültesi Laboratuvarlarının temeli törenle atıldı.

ADÜ Mühendislik Fakültesi Laboratuvarları’nın temel atma töreni Aydın Menderes Derslikleri’nin yanındaki alanda gerçekleşti. Yaklaşık 6 metrekarelik alana kurulacak olan laboratuvarın temel atma törenine ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, idari ve akademik personel ile yüklenici firmanın temsilcileri katıldı.

Törende konuşan Prof. Dr. Cavit Bircan, Türkiye’nin örnek laboratuvarlarından birinin Adnan Menderes Üniversitesinde olacağını belirterek, inşa edilecek binanın Üniversitemiz için son derece değerli olduğunu söyledi. Prof. Dr. Bircan, İnşaat Mühendisliği ve Makine Mühendisliği’nin büyük araçlarının girebileceği, Gıda Mühendisliği Bölümü’nün çeşitli uygulama alanlarının olabileceği ve diğer mühendislik bölümlerinin kullanabileceği güzel bir laboratuvarın olacağını dile getirdi.

Rektör Bircan’ın konuşmasının ardından önceden hazırlanan bir düzenekle temel atmak için düğmeye basıldı. Bircan, laboratuvarların Adnan Menderes Üniversitesi’ne hayırlı olmasını diledi. Laboratuvarların 800 günde bitirileceği ve ihale bedelinin 18 milyon 961 bin lira olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.