Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

ADÜ'lü Canberk Bakış, toprağa verildi

ASAYİŞ 11.10.2015 - 20:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1739+ kez okundu.
 

ADÜ'lü Canberk Bakış, toprağa verildi

Ankara’da yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden ADÜ Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Canberk Bakış, memleketi Malatya’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Terör saldırısında hayatını kaybeden 10 Malatyalıdan biri olan CHP Gençlik Kolları üyesi Canberk Bakış’ın cenazesi şehir mezarlığındaki işlemlerin ardından Beydağı Mahallesi’ndeki babaocağına getirildi. Burada eve getirilen cenaze için helallik alınırken yakınları sinir krizleri geçirdi. Helallik alınmasının ardından köy mezarlığına geçildi. Burada kılınan cenaze namazına çok sayıda vatandaşın yanı sıra CHP ve HDP il yönetimi, CHP Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, HDP Milletvekili Adayı Aydın Erdoğan da katıldı.   Kılınan cenaze namazı sonrası Canberk Bakış’ın babası yerel Türk Halk Müziği Sanatçısı Abdullah Bakış tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Canberk Bakış’ın kız kardeşi Berivan Bakış’ta kardeşinin tabunu omuzlayarak onu son yolculuğuna uğurladı. Canberk’in ağabeyi Burak ile annesi Naime Bakış’ta güçlükle ayakta durabildiler.
Ankara’da yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden ADÜ Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Canberk Bakış, memleketi Malatya’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Terör saldırısında hayatını kaybeden 10 Malatyalıdan biri olan CHP Gençlik Kolları üyesi Canberk Bakış’ın cenazesi şehir mezarlığındaki işlemlerin ardından Beydağı Mahallesi’ndeki babaocağına getirildi. Burada eve getirilen cenaze için helallik alınırken yakınları sinir krizleri geçirdi. Helallik alınmasının ardından köy mezarlığına geçildi. Burada kılınan cenaze namazına çok sayıda vatandaşın yanı sıra CHP ve HDP il yönetimi, CHP Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, HDP Milletvekili Adayı Aydın Erdoğan da katıldı.

  Kılınan cenaze namazı sonrası Canberk Bakış’ın babası yerel Türk Halk Müziği Sanatçısı Abdullah Bakış tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Canberk Bakış’ın kız kardeşi Berivan Bakış’ta kardeşinin tabunu omuzlayarak onu son yolculuğuna uğurladı. Canberk’in ağabeyi Burak ile annesi Naime Bakış’ta güçlükle ayakta durabildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.