Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADÜ, kan bağışında ilk sırada

EKONOMİ 06.04.2016 - 15:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3631+ kez okundu.
 

ADÜ, kan bağışında ilk sırada

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), kan bağışında tüm üniversiteler arasında birinci sırada yer aldı.

ADÜ Kızılay Topluluğu Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ayten Can,  Aydın Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Rıdvan Şenol, Organizasyon Sorumlusu Cemile Harman ve ADÜ Kızılay Topluluğu Başkanı Kezban Çetin,  ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti. Aydın Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Rıdvan Şenol, ziyarette ADÜ Rektörü Cavit Bircan’a kan bağışı çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Şenol, Adnan Menderes Üniversitesi’nden güz döneminde 2 bin 840 ünite kan bağışı yapıldığını ve ADÜ’nün bu sayıyla üniversiteler arasında öğrenci sayısına oranla Türkiye sıralamasında 1. sırada yer aldığını belirtti. Şenol, desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’a teşekkür etti. ADÜ RAMAZAN PAKETİ DAĞITIMINDA İLK ÜÇTE Adnan Menderes Üniversitesi, kan bağışında gösterdiği duyarlılığın yanı sıra ihtiyaç sahiplerine yardım toplanmasında Kızılay’la işbirliğinde bulunarak 2015 yılında yardım kampanyası için hazırlanan Ramazan paketlerinin dağıtımında da Türkiye’de üçüncü sırada yer aldı. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ADÜ öğrencileri ve personelinin gösterdiği duyarlılıktan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Brcan, Kızılay’ın topluma faydalı olabilecek her türlü çalışmasına ADÜ olarak katkı sağlayacaklarını söyledi.  
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), kan bağışında tüm üniversiteler arasında birinci sırada yer aldı.

ADÜ Kızılay Topluluğu Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ayten Can,  Aydın Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Rıdvan Şenol, Organizasyon Sorumlusu Cemile Harman ve ADÜ Kızılay Topluluğu Başkanı Kezban Çetin,  ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Aydın Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Rıdvan Şenol, ziyarette ADÜ Rektörü Cavit Bircan’a kan bağışı çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Şenol, Adnan Menderes Üniversitesi’nden güz döneminde 2 bin 840 ünite kan bağışı yapıldığını ve ADÜ’nün bu sayıyla üniversiteler arasında öğrenci sayısına oranla Türkiye sıralamasında 1. sırada yer aldığını belirtti. Şenol, desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’a teşekkür etti.

ADÜ RAMAZAN PAKETİ DAĞITIMINDA İLK ÜÇTE

Adnan Menderes Üniversitesi, kan bağışında gösterdiği duyarlılığın yanı sıra ihtiyaç sahiplerine yardım toplanmasında Kızılay’la işbirliğinde bulunarak 2015 yılında yardım kampanyası için hazırlanan Ramazan paketlerinin dağıtımında da Türkiye’de üçüncü sırada yer aldı.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ADÜ öğrencileri ve personelinin gösterdiği duyarlılıktan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Brcan, Kızılay’ın topluma faydalı olabilecek her türlü çalışmasına ADÜ olarak katkı sağlayacaklarını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.