Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADÜ İletişim Fakültesi'nden uluslararası başarı

EĞİTİM 29.07.2018 - 12:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2839+ kez okundu.
 

ADÜ İletişim Fakültesi'nden uluslararası başarı

Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi, bu yıl 94 ülkeden 8 bin 106 başvuru ile rekor sayıda katılım sağlanan Adobe Design Achivements Awards (ADAA2018) Uluslararası Öğrenci Yarışması’nda 2 belgesel film ile yarı finale kalmayı başardı.

AYDIN– Türkiye’deki farklı üniversitelerin iletişim fakültelerinden yalnızca 7 belgeselin yarı finale kalmayı başardığı yarışmada, ADÜ İletişim Fakültesi’nin yarı finale 2 eser ile kalması büyük sevince neden oldu. Sanat, tasarım, medya ve iletişim alanlarında dünya genelinden ilgili üniversite öğrencilerinin katıldığı bu yarışma, dünyanın en saygın yarışmalarından biri olarak biliniyor. Yarı finale kalmanın bile büyük bir başarı olarak değerlendirildiği yarışmada, Türkiye sadece 7 eser ile temsil ediliyor ve bu 7 eserden 2 tanesi ADÜ İletişim Fakültesi tarafından gerçekleştirildi. Dr. Öğretim Üyesi Pelin Erdal Aytekin’in danışmanlığı ile hazırlanan Bayram Küçük’ün “Yarım Asır” adlı kısa belgeseli ile Mustafa Apaydın ve Uğur Duymuş ’un hazırladığı “Nesin Matematik Köyü” kısa belgeseli yarı finale kaldı. Böylelikle ADÜ İletişim Fakültesi, adını 2 işle birden uluslararası arenada duyurdu.
Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi, bu yıl 94 ülkeden 8 bin 106 başvuru ile rekor sayıda katılım sağlanan Adobe Design Achivements Awards (ADAA2018) Uluslararası Öğrenci Yarışması’nda 2 belgesel film ile yarı finale kalmayı başardı.

AYDIN– Türkiye’deki farklı üniversitelerin iletişim fakültelerinden yalnızca 7 belgeselin yarı finale kalmayı başardığı yarışmada, ADÜ İletişim Fakültesi’nin yarı finale 2 eser ile kalması büyük sevince neden oldu. Sanat, tasarım, medya ve iletişim alanlarında dünya genelinden ilgili üniversite öğrencilerinin katıldığı bu yarışma, dünyanın en saygın yarışmalarından biri olarak biliniyor. Yarı finale kalmanın bile büyük bir başarı olarak değerlendirildiği yarışmada, Türkiye sadece 7 eser ile temsil ediliyor ve bu 7 eserden 2 tanesi ADÜ İletişim Fakültesi tarafından gerçekleştirildi.

Dr. Öğretim Üyesi Pelin Erdal Aytekin’in danışmanlığı ile hazırlanan Bayram Küçük’ün “Yarım Asır” adlı kısa belgeseli ile Mustafa Apaydın ve Uğur Duymuş ’un hazırladığı “Nesin Matematik Köyü” kısa belgeseli yarı finale kaldı. Böylelikle ADÜ İletişim Fakültesi, adını 2 işle birden uluslararası arenada duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.