Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADÜ eski Başhekimi Oğurlu da aday

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 10.02.2015 - 23:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3501+ kez okundu.
 

ADÜ eski Başhekimi Oğurlu da aday

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, ADÜ eski Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu Aday oluyor...

YENİ UFUK ÖZEL Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, eski ADÜ Başhekimi Mustafa Oğurlu Milletvekili aday adayı oluyor... Aydınlıların gönlünde çalışkanlığı, başarıları ve güleryüzü ile taht kuran;  ADÜ'nün bir önceki Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, 7 Haziran 2015 milletvekili seçimlerine, Ak Parti hizmet ordusundan katılmak üzere görevinden ayrıldı. AMACIMIZ HİZMET! SEVDAMIZ AYDIN! "Aydın'ı bilen ve Aydınlıyı tanıyan bir kardeşiniz olarak, başhekimlikte edindiğimiz tecrübe ve hizmet azmini, milletvekili olarak da halkımıza sunma kararlılığındayız. Başhekimken ne kadar ulaşılabilir isek Ak Parti saflarında da o kadar ulaşılabilir: o kadar aranızda; o kadar hizmetinizde olacağımızı taaahhüt ediyoruz. Yapacaklarımızın emarelerini, yaptıklarımızda görebilirsiniz. Dün, sağlığınızı emanet ettiğiniz genç ve dinamik kardeşiniz; emanete yine talip; Aydın'ın geleceğini birlikte inşa etmek istiyor". 1974 yılında Antalya-Akseki doğumlu, 1979 yılında ailesiyle birlikte İzmir–Tire’ye yerleşen Mustafa Oğurlu,  İlkokulu Tire Kurtuluş İlkokulunda, Orta Okulu Tire İmam Hatip Lisesi'nde, Liseyi Tire Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Lisesinde tamamladı. Üniversiteyi İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde, uzmanlık eğitimine 1999 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesinde başlayıp, 2004 yılında tamamladı. 2004-2006 tarihlerinde Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesinde uzman doktor olarak çalışan Oğurlu, 2006-tarihinde Yrd. Doç. Dr., 2011'den bu yana da Doç Dr. olarak Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalında çalışmaktadır. 2007-2008 yılları arasında Ankara GATA’da askerliğini tamamladı. Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde önce Başhekim Yrd. ardından 2011-2014 tarihleri arasında Başhekim olarak görev yaptı. Oğurlu, 16 Yıldır Aydın iline hizmet vermekte olup, Adnan Menderes Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi olan Aydın'lı, Nesrin hanım ile evli, Ayşe Hilal, Burak Tahir isminde iki çocuk sahibidir.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, ADÜ eski Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu Aday oluyor...

YENİ UFUK ÖZEL

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, eski ADÜ Başhekimi Mustafa Oğurlu Milletvekili aday adayı oluyor...

Aydınlıların gönlünde çalışkanlığı, başarıları ve güleryüzü ile taht kuran;  ADÜ'nün bir önceki Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, 7 Haziran 2015 milletvekili seçimlerine, Ak Parti hizmet ordusundan katılmak üzere görevinden ayrıldı.

AMACIMIZ HİZMET! SEVDAMIZ AYDIN!

"Aydın'ı bilen ve Aydınlıyı tanıyan bir kardeşiniz olarak, başhekimlikte edindiğimiz tecrübe ve hizmet azmini, milletvekili olarak da halkımıza sunma kararlılığındayız. Başhekimken ne kadar ulaşılabilir isek Ak Parti saflarında da o kadar ulaşılabilir: o kadar aranızda; o kadar hizmetinizde olacağımızı taaahhüt ediyoruz. Yapacaklarımızın emarelerini, yaptıklarımızda görebilirsiniz. Dün, sağlığınızı emanet ettiğiniz genç ve dinamik kardeşiniz; emanete yine talip; Aydın'ın geleceğini birlikte inşa etmek istiyor".

1974 yılında Antalya-Akseki doğumlu, 1979 yılında ailesiyle birlikte İzmir–Tire’ye yerleşen Mustafa Oğurlu,  İlkokulu Tire Kurtuluş İlkokulunda, Orta Okulu Tire İmam Hatip Lisesi'nde, Liseyi Tire Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Lisesinde tamamladı.

Üniversiteyi İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde, uzmanlık eğitimine 1999 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesinde başlayıp, 2004 yılında tamamladı.

2004-2006 tarihlerinde Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesinde uzman doktor olarak çalışan Oğurlu, 2006-tarihinde Yrd. Doç. Dr., 2011'den bu yana da Doç Dr. olarak Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalında çalışmaktadır. 2007-2008 yılları arasında Ankara GATA’da askerliğini tamamladı. Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde önce Başhekim Yrd. ardından 2011-2014 tarihleri arasında Başhekim olarak görev yaptı.

Oğurlu, 16 Yıldır Aydın iline hizmet vermekte olup, Adnan Menderes Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi olan Aydın'lı, Nesrin hanım ile evli, Ayşe Hilal, Burak Tahir isminde iki çocuk sahibidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.