Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADÜ'den Hizmet içi eğitim semineri

EKONOMİ 08.09.2015 - 11:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3497+ kez okundu.
 

ADÜ'den Hizmet içi eğitim semineri

Adnan Menderes Üniversitesi’ne (ADÜ) bağlı birimlerde görev yapan personeller, hizmet içi eğitim seminerinde bir araya geldi.

Adnan Menderes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Hizmet İçi Eğitim Semineri’nin ikincisi ADÜ Didim Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Eğitim programına ADÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca ve Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Genel Sekreter Vekili Uzm. Mustafa Aslan, Devlet Personel Daire Başkanlığı Uzmanı Mustafa Kaya, Adnan Menderes Üniversitesi akademik ve idari personeli katıldı. Açılış konuşmalarıyla başlayan programda ADÜ Genel Sekreter Vekili Uzm. Mustafa Aslan, eğitimlerin personelin birbirini tanıması ve eksik olan noktalarda bilgilerini yenilemeleri anlamında önemli olduğunu söyledi.ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı da, hizmet içi eğitim seminerlerinin mesleki gelişim, moral ve motivasyon için önemine dikkat çekerek; kişisel gelişim için eğitimlerin önemini vurguladı.ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca ise, değişen mevzuatlar ve yenilenen bilgilerin, personelin birikiminin yenilenmesi anlamında zaruri olduğunu ifade ederek; “Dağınık kampüslerimizde görevlerini yerine getiren personelimizin bir araya gelerek çeşitli konularda bilgi alışverişi yapması bakımından, bu eğitimlere üniversite olarak çok önem veriyoruz” dedi. Hizmet içi eğitim seminerinde Devlet Personel Daire Başkanlığı Uzmanı Mustafa Kaya, “657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu” ve “Taşınır Mal Yönetmeliği” konularında gerçekleştirdiği sunumunda Adnan Menderes Üniversitesi personeline gelişmeler ve yeniliklerle ilgili bilgi verdi. Sunumların ardından ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı’nın, Kaya’ya teşekkür belgesini vermesiyle program son buldu.
Adnan Menderes Üniversitesi’ne (ADÜ) bağlı birimlerde görev yapan personeller, hizmet içi eğitim seminerinde bir araya geldi.

Adnan Menderes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Hizmet İçi Eğitim Semineri’nin ikincisi ADÜ Didim Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Eğitim programına ADÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca ve Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Genel Sekreter Vekili Uzm. Mustafa Aslan, Devlet Personel Daire Başkanlığı Uzmanı Mustafa Kaya, Adnan Menderes Üniversitesi akademik ve idari personeli katıldı.

Açılış konuşmalarıyla başlayan programda ADÜ Genel Sekreter Vekili Uzm. Mustafa Aslan, eğitimlerin personelin birbirini tanıması ve eksik olan noktalarda bilgilerini yenilemeleri anlamında önemli olduğunu söyledi.ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı da, hizmet içi eğitim seminerlerinin mesleki gelişim, moral ve motivasyon için önemine dikkat çekerek; kişisel gelişim için eğitimlerin önemini vurguladı.ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca ise, değişen mevzuatlar ve yenilenen bilgilerin, personelin birikiminin yenilenmesi anlamında zaruri olduğunu ifade ederek; “Dağınık kampüslerimizde görevlerini yerine getiren personelimizin bir araya gelerek çeşitli konularda bilgi alışverişi yapması bakımından, bu eğitimlere üniversite olarak çok önem veriyoruz” dedi.

Hizmet içi eğitim seminerinde Devlet Personel Daire Başkanlığı Uzmanı Mustafa Kaya, “657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu” ve “Taşınır Mal Yönetmeliği” konularında gerçekleştirdiği sunumunda Adnan Menderes Üniversitesi personeline gelişmeler ve yeniliklerle ilgili bilgi verdi. Sunumların ardından ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı’nın, Kaya’ya teşekkür belgesini vermesiyle program son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.