Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADÜ' de kura çekimi gerçekleştirildi

GÜNCEL 11.09.2020 - 16:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4062+ kez okundu.
 

ADÜ' de kura çekimi gerçekleştirildi

Üniversitemiz hastanesi için Sürekli işçi alımı kura çekimi Gerçekleştirildi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)  Hastanesinde çalıştırılmak üzere; “4857 sayılı İş Kanunu” ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında İŞKUR aracılığıyla "Sürekli İşçi" alım ilanına çıkan Personel Daire Başkanlığı, sürekli işçi kadrolarına alınacak asıl ve yedek adayların kura çekimini, 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirdi. Noter huzurunda ADÜTV’de canlı yayınla gerçekleşen, AdüTv You tube kanalı üzerinden aktarılan Hastane personel alımı noter kura çekilişini, 3625 aktif izleyici izledi.         1.Noter Başkatibi Serdar Cankurt ve Aydın 1.Noteri Katibi Merve Şen tarafından yapılan kura çekimlerinde;  92 Kadın Güvenlik Görevlisi başvurdu 5 Asil 5 Yedek belirlendi. Başvuran 144 Erkek Güvenlik Görevlisinden 15 Asil 15 Yedek, 120 Kadın Hasta Bakımı ve Temizliği personeli başvurusundan 30 Asil 30 Yedek,  41 Erkek Hasta Bakımı ve Temizliği Personeli başvurusundan ise 28 Asil 13 Yedek olarak istihdam edilmeye hak kazandı.
Üniversitemiz hastanesi için Sürekli işçi alımı kura çekimi Gerçekleştirildi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)  Hastanesinde çalıştırılmak üzere; “4857 sayılı İş Kanunu” ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında İŞKUR aracılığıyla "Sürekli İşçi" alım ilanına çıkan Personel Daire Başkanlığı, sürekli işçi kadrolarına alınacak asıl ve yedek adayların kura çekimini, 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirdi.

Noter huzurunda ADÜTV’de canlı yayınla gerçekleşen, AdüTv You tube kanalı üzerinden aktarılan Hastane personel alımı noter kura çekilişini, 3625 aktif izleyici izledi.

       

1.Noter Başkatibi Serdar Cankurt ve Aydın 1.Noteri Katibi Merve Şen tarafından yapılan kura çekimlerinde;  92 Kadın Güvenlik Görevlisi başvurdu 5 Asil 5 Yedek belirlendi. Başvuran 144 Erkek Güvenlik Görevlisinden 15 Asil 15 Yedek, 120 Kadın Hasta Bakımı ve Temizliği personeli başvurusundan 30 Asil 30 Yedek,  41 Erkek Hasta Bakımı ve Temizliği Personeli başvurusundan ise 28 Asil 13 Yedek olarak istihdam edilmeye hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.