Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

ADÜ, Aydın 2. Kitap Fuarı’nda tanıtılıyor

KÜLTÜR 26.05.2019 - 14:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2901+ kez okundu.
 

ADÜ, Aydın 2. Kitap Fuarı’nda tanıtılıyor

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Aydın 2. Kitap Fuarı’nda açılan stantta, üniversite adayları ve velilere tanıtılıyor.

AYDIN – Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'in himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve de ADÜ’nün de paydaşı olduğu Aydın 2. Kitap Fuarı devam ediyor. Protokol üyeleriyle birlikte fuarı gezerek kitapları yakından inceleme fırsatı bulan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, geçtiğimiz yıl ilk defa gerçekleşen kitap fuarının geleneksel hale gelmesinden mutluluk duyduklarını söyledi. Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Her şeyin dijitalleştiği günümüzde kalıcı olan bilgiyi elde etmek oldukça zor. Bu noktada kitapların değeri, kitaptan elde edilen bilginin kalıcılığı tartışılamaz. Kitap fuarlarını önemsiyor, başta öğrencilerimiz olmak üzere gençleri ve Aydın halkını fuara davet ediyoruz” dedi. Kendisine ait bir kitabı da olan ADÜ Yüksek Lisans Öğrencisi Mustafa Erol’la stantta bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, kitaplara olan ilgisinden ve azminden dolayı Erol’u tebrik ederken, eğitim hayatında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen fuarda, 100’ün üzerinde yayınevi stant kurarken üniversitenin tanıtım materyallerinin ve akademisyenlerin kitaplarının sergilendiği stant da katılımcılar tarafından ziyaret edildi. İlber Ortaylı, Yusuf Kaplan, Mehmet Bulut, Nurullah Genç, Canan Tan gibi alanında isim yapmış usta yazarların imza günleri ve söyleşileriyle renklenecek olan fuar, 1 Haziran tarihine kadar devam edecek.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Aydın 2. Kitap Fuarı’nda açılan stantta, üniversite adayları ve velilere tanıtılıyor.

AYDIN – Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'in himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve de ADÜ’nün de paydaşı olduğu Aydın 2. Kitap Fuarı devam ediyor.

Protokol üyeleriyle birlikte fuarı gezerek kitapları yakından inceleme fırsatı bulan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, geçtiğimiz yıl ilk defa gerçekleşen kitap fuarının geleneksel hale gelmesinden mutluluk duyduklarını söyledi. Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Her şeyin dijitalleştiği günümüzde kalıcı olan bilgiyi elde etmek oldukça zor. Bu noktada kitapların değeri, kitaptan elde edilen bilginin kalıcılığı tartışılamaz. Kitap fuarlarını önemsiyor, başta öğrencilerimiz olmak üzere gençleri ve Aydın halkını fuara davet ediyoruz” dedi.

Kendisine ait bir kitabı da olan ADÜ Yüksek Lisans Öğrencisi Mustafa Erol’la stantta bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, kitaplara olan ilgisinden ve azminden dolayı Erol’u tebrik ederken, eğitim hayatında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen fuarda, 100’ün üzerinde yayınevi stant kurarken üniversitenin tanıtım materyallerinin ve akademisyenlerin kitaplarının sergilendiği stant da katılımcılar tarafından ziyaret edildi. İlber Ortaylı, Yusuf Kaplan, Mehmet Bulut, Nurullah Genç, Canan Tan gibi alanında isim yapmış usta yazarların imza günleri ve söyleşileriyle renklenecek olan fuar, 1 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.