Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADÜ Ata’yı şarkılarla andı

EKONOMİ 10.11.2015 - 20:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1877+ kez okundu.
 

ADÜ Ata’yı şarkılarla andı

Atatürk'ün anlatıldığı gecede ADÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu ve Aydın Aşıklar ve Ozanlar Derneği üyeleri Atatürk'ün sevdiği şarkıları hep birlikte söyledi.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atatürkçü Düşünce Topluluğu, düzenlediği Atamızı Şarkılarla Anma Gecesi'nde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 77'nci yıl dönümünde andı. ADÜ Magnesia Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, ADÜ Atatürk İlke ve İnkılapları Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ayten Can Tunalı, Doç. Dr. Şahin Baranoğlu, Arama Kurtarma Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı Veli Tiryaki, ADÜ Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hanife Çatlı, Aydın Aşıklar ve Ozanlar Derneği'nden aşıklar, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan ADÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanı Hanife Çatlı, "Ulu Önderimiz, eşsiz devlet adamımız, bütün dünyanın gıptayla baktığı, Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü bilindiği üzere 77 yıl önce bugün kaybettik. Onu anarken Türk ulusunun menfaati için gösterdiği çabaya, gerçekleştirdiği ilke ve inkılaplara, eğitime verdiği öneme, Türk kadınına duyduğu saygıya, Türk milletinin tüm fertlerine duyduğu güvene değinmenin yanında onu sevdiği şarkılarla anıyoruz" dedi. Gece sonunda etkinliği düzenleyenlere teşekkür eden Arama Kurtarma Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı Veli Tiryaki, "Günümüz oturma, durma günü değil, Atatürk'ü yeni nesillere daha iyi anlatma günü. Bunu da sizlerle başaracağız" diye konuştu. Atatürk'ün anlatıldığı gecede ADÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu ve Aydın Aşıklar ve Ozanlar Derneği üyeleri Atatürk'ün sevdiği şarkıları hep birlikte söyledi.
Atatürk'ün anlatıldığı gecede ADÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu ve Aydın Aşıklar ve Ozanlar Derneği üyeleri Atatürk'ün sevdiği şarkıları hep birlikte söyledi.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atatürkçü Düşünce Topluluğu, düzenlediği Atamızı Şarkılarla Anma Gecesi'nde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 77'nci yıl dönümünde andı.

ADÜ Magnesia Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, ADÜ Atatürk İlke ve İnkılapları Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ayten Can Tunalı, Doç. Dr. Şahin Baranoğlu, Arama Kurtarma Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı Veli Tiryaki, ADÜ Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hanife Çatlı, Aydın Aşıklar ve Ozanlar Derneği'nden aşıklar, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan ADÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanı Hanife Çatlı, "Ulu Önderimiz, eşsiz devlet adamımız, bütün dünyanın gıptayla baktığı, Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü bilindiği üzere 77 yıl önce bugün kaybettik. Onu anarken Türk ulusunun menfaati için gösterdiği çabaya, gerçekleştirdiği ilke ve inkılaplara, eğitime verdiği öneme, Türk kadınına duyduğu saygıya, Türk milletinin tüm fertlerine duyduğu güvene değinmenin yanında onu sevdiği şarkılarla anıyoruz" dedi.

Gece sonunda etkinliği düzenleyenlere teşekkür eden Arama Kurtarma Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı Veli Tiryaki, "Günümüz oturma, durma günü değil, Atatürk'ü yeni nesillere daha iyi anlatma günü. Bunu da sizlerle başaracağız" diye konuştu.

Atatürk'ün anlatıldığı gecede ADÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu ve Aydın Aşıklar ve Ozanlar Derneği üyeleri Atatürk'ün sevdiği şarkıları hep birlikte söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.