Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Adnan Tuncer, AK Parti’den aday adayı

SİYASET 16.10.2018 - 20:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1994+ kez okundu.
 

Adnan Tuncer, AK Parti’den aday adayı

Karacasu Şoförler Odası Başkanı Adnan Tuncer, AK Parti'den Karacasu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı.

AYDIN- Karacasu'yu AK Belediyecilikle tanıştıracaklarını belirten Tuncer, “İlçemiz için üretken ve proje adamı bir belediye başkanı olacağım” dedi. AK Parti Karacasu’da, Karacasu Şoförler Odası Başkanı Adnan Tuncer Karacasu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını ilk açıklayan isim oldu. Tuncer, “Karacasu'yu AK Belediyecilikle tanıştırmayı hedefliyoruz. Karacasu'nun var olan potansiyelini ortaya koyacağız. Bizler, 2002 yılından beri yaptıklarıyla geleceğe yön veren birleştirici olan AK Parti'nin neferleriyiz. Genel Merkez beni Aday olarak uygun gördüğü takdirde ilçem için var gücümle çalışıp üretken bir belediye başkanı olacağım. İlçemiz için üretken ve proje adamı bir belediye başkanı olacağım” dedi. Başkan Tuncer ayrıca, “Hayırlısıyla yapmış olduğumuz Belediye Başkan Aday Adaylığımı partililerim, komşularım, tüm resmi kurum ve STK temsilcileri olmazsa olmazlarımız Muhtarlarımız mensubu olduğum oda yönetim kurulu ve meslektaşlarım davetimize icabet edemeyen gönül dostlarımızla birlikte Allah’ın yardımıyla Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıkladım. Göreve talip olduğumu tüm sevenlerim ve Karacasu halkına sağıyla iletiyorum. Tüm parti teşkilatlarım ve Karacasu halkıyla Gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü olan Karacasu için durmak yok, yola devam” dedi. Başkan Tuncer son olarak, “38 mahallemizde girmedik sokak, sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. AK hizmetleri en iyi şekilde anlatıp Karacasu’da partimizin bayrağını Karacasu Belediyesi’nin burçlarına dikeceğimizin sözünü veriyorum. Diyerek söz verdi. AK Parti Karacasu İlçe Başkanı Fuat Meriç, “Adnan Tuncer, partinin yönetiminde uzun yıllardır görev alıyor. Adnan Tuncer'in belediye başkanı olması Karacasu için büyük bir kazanç olur” dedi. AK Parti Karacasu Gençlik Kolları Başkanı Turancan Önem, Karacasu Koordinatörü Mustafa Gürgen, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Eryalçın ve partililerin katıldığı basın toplantısı davetlilere aşure hayrı ile sona erdi.
Karacasu Şoförler Odası Başkanı Adnan Tuncer, AK Parti'den Karacasu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı.

AYDIN- Karacasu'yu AK Belediyecilikle tanıştıracaklarını belirten Tuncer, “İlçemiz için üretken ve proje adamı bir belediye başkanı olacağım” dedi.

AK Parti Karacasu’da, Karacasu Şoförler Odası Başkanı Adnan Tuncer Karacasu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını ilk açıklayan isim oldu.

Tuncer, “Karacasu'yu AK Belediyecilikle tanıştırmayı hedefliyoruz. Karacasu'nun var olan potansiyelini ortaya koyacağız. Bizler, 2002 yılından beri yaptıklarıyla geleceğe yön veren birleştirici olan AK Parti'nin neferleriyiz. Genel Merkez beni Aday olarak uygun gördüğü takdirde ilçem için var gücümle çalışıp üretken bir belediye başkanı olacağım. İlçemiz için üretken ve proje adamı bir belediye başkanı olacağım” dedi.

Başkan Tuncer ayrıca, “Hayırlısıyla yapmış olduğumuz Belediye Başkan Aday Adaylığımı partililerim, komşularım, tüm resmi kurum ve STK temsilcileri olmazsa olmazlarımız Muhtarlarımız mensubu olduğum oda yönetim kurulu ve meslektaşlarım davetimize icabet edemeyen gönül dostlarımızla birlikte Allah’ın yardımıyla Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıkladım. Göreve talip olduğumu tüm sevenlerim ve Karacasu halkına sağıyla iletiyorum. Tüm parti teşkilatlarım ve Karacasu halkıyla Gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü olan Karacasu için durmak yok, yola devam” dedi.

Başkan Tuncer son olarak, “38 mahallemizde girmedik sokak, sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. AK hizmetleri en iyi şekilde anlatıp Karacasu’da partimizin bayrağını Karacasu Belediyesi’nin burçlarına dikeceğimizin sözünü veriyorum. Diyerek söz verdi.

AK Parti Karacasu İlçe Başkanı Fuat Meriç, “Adnan Tuncer, partinin yönetiminde uzun yıllardır görev alıyor. Adnan Tuncer'in belediye başkanı olması Karacasu için büyük bir kazanç olur” dedi.

AK Parti Karacasu Gençlik Kolları Başkanı Turancan Önem, Karacasu Koordinatörü Mustafa Gürgen, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Eryalçın ve partililerin katıldığı basın toplantısı davetlilere aşure hayrı ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.