Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Adnan Menderes’te yollar yenileniyor

GÜNCEL 10.10.2018 - 12:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1894+ kez okundu.
 

Adnan Menderes’te yollar yenileniyor

Adnan Menderes Mahallesi'ndeki ham yollar tozdan kurtuluyor.

AYDIN- Efeler Belediyesi’nin Adnan Menderes Mahallesi’ndeki sorumluluk alanında bulunan muhtelif yollarda çalışma başlattığı bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, Efeler’de ilçe nüfusunun artması ile birlikte mahallerde oluşan yeni yerleşim alanları, parke asfalt ve parke yollara kavuşuyor. Vatandaşların daha modern bir ilçede yaşamasını ilke edinerek çalışmaları sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Mesut Özakcan, "Efeler Belediyesi olarak yeni yapılar ile birlikte oluşan sokaklarda yol yapım çalışması gerçekleştiriyoruz. Ham yolları tozdan ve topraktan kurtarmak için ekiplerimiz Adnan Menderes Mahallesi 556, 557, 558, 559 ve 561 sokaklara kilitli parke taşı döşüyor. Çalışmalar kapsamında 15 bin metrekare yol yapacağız. İlçede yeni yollar yapmanın yanı sıra, alt yapı çalışmaları tamamlanan tüm bozuk yolları yeniliyoruz" dedi. Yol yapım ve onarım çalışmalarını yakından takip eden Adnan Menderes Mahalle sakinleri ilçe genelinde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Başkan Özakcan’a teşekkür etti.
Adnan Menderes Mahallesi'ndeki ham yollar tozdan kurtuluyor.

AYDIN- Efeler Belediyesi’nin Adnan Menderes Mahallesi’ndeki sorumluluk alanında bulunan muhtelif yollarda çalışma başlattığı bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, Efeler’de ilçe nüfusunun artması ile birlikte mahallerde oluşan yeni yerleşim alanları, parke asfalt ve parke yollara kavuşuyor. Vatandaşların daha modern bir ilçede yaşamasını ilke edinerek çalışmaları sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Mesut Özakcan, "Efeler Belediyesi olarak yeni yapılar ile birlikte oluşan sokaklarda yol yapım çalışması gerçekleştiriyoruz. Ham yolları tozdan ve topraktan kurtarmak için ekiplerimiz Adnan Menderes Mahallesi 556, 557, 558, 559 ve 561 sokaklara kilitli parke taşı döşüyor. Çalışmalar kapsamında 15 bin metrekare yol yapacağız. İlçede yeni yollar yapmanın yanı sıra, alt yapı çalışmaları tamamlanan tüm bozuk yolları yeniliyoruz" dedi.

Yol yapım ve onarım çalışmalarını yakından takip eden Adnan Menderes Mahalle sakinleri ilçe genelinde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Başkan Özakcan’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.