Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Adnan Menderes ve Demokrasi paneli yarın

GÜNCEL 25.10.2016 - 20:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2054+ kez okundu.
 

Adnan Menderes ve Demokrasi paneli yarın

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) 52. Başkanlar Konseyi'nin etkinlikleri yarın başlıyor.

AYDIN- Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) 52. Başkanlar Konseyi’nin Efeler Diyarı Aydın'daki programı çerçevesinde düzenlenen Adnan Menderes ve Demokrasi -15 Temmuz’da Türk Basını Konferansı yarın gerçekleştiriliyor. Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği konferans, saat 16.30’da Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Ayrıca, 28 Ekim Cuma günü saat 16.30’da Aydın Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda Anadolu Basını’nın sorunlarının tartışılacağı bir toplantı gerçekleştirilecek. Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, her iki etkinliğe de Aydın’da görev yapan basın mensuplarını davet etti.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) 52. Başkanlar Konseyi'nin etkinlikleri yarın başlıyor.

AYDIN- Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) 52. Başkanlar Konseyi’nin Efeler Diyarı Aydın'daki programı çerçevesinde düzenlenen Adnan Menderes ve Demokrasi -15 Temmuz’da Türk Basını Konferansı yarın gerçekleştiriliyor.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği konferans, saat 16.30’da Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Ayrıca, 28 Ekim Cuma günü saat 16.30’da Aydın Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda Anadolu Basını’nın sorunlarının tartışılacağı bir toplantı gerçekleştirilecek. Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, her iki etkinliğe de Aydın’da görev yapan basın mensuplarını davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.