Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADM EDAŞ Kalitesini Yine Belgeledi

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 14.09.2015 - 17:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3218+ kez okundu.
 

ADM EDAŞ Kalitesini Yine Belgeledi

ADM Elektrik Dağıtım şirketi, kendi bünyesinde entegre ettiği, Kalite, İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemleri çalışmalarına yönelik olarak 3 gün süren bir denetime tabi tutuldu.

ADM Elektrik Dağıtım şirketi, kendi bünyesinde entegre ettiği, Kalite, İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemleri çalışmalarına yönelik olarak 3 gün süren bir denetime tabi tutuldu. Faaliyet bölgesinde sunmuş olduğu hizmetlerde sürdürülebilirlik, güvenli çalışma ortamı, çevreye duyarlılık, konularına önem veren ADM EDAŞ, Entegre Yönetim Sistemleri konusunda ne denli ilerlediğini denetimin olumlu sonuç vermesiyle tescillemiş oldu. ADM EDAŞ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen denetim sonuç toplantısına ADM EDAŞ İcra Kurulu Üyeleri başta olmak üzere diğer birim yöneticileri, denetimi gerçekleştiren USB şirketi (Ulusal Sistem Belgelendirme) temsilcileri katıldı. Denetim sonucuyla ilgili açıklamalarda bulunan USB Genel Müdürü Nesrin Serin, ISO 9001 KALİTE, ISO 14001 ÇEVRE, OHSAS 18001 İŞ SAĞLIĞI & GÜVENLİĞİ VE ISO 10002 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ YÖNETİM SİSTEMLERİ çerçevesinde üç günlük bir denetim gerçekleştirdiklerini iletti. Aydın, Muğla ve Denizli İllerinde, Söke, Ortaca ve Çivril İlçelerinde denetim gerçekleştirdiklerini ifade eden Serin, ADM EDAŞ’ın sektöründe her yıl daha büyük yenilikler gerçekleştiren bir şirket olarak örnek teşkil ettiğini söyledi. Yapmış oldukları incelemelerde öne çıkan noktalar konusunda şirketin üst düzey yöneticilerine açıklamalarda bulunan Serin, denetimlere katılarak 3 gün boyunca kendilerine eşlik eden Yönetim Temsilcisi Elvan Yazıcı’ ya, ekibine ve denetim sırasında kendilerine yardımcı olan ADM EDAŞ çalışanlarına teşekkür etti. Konuşmaların ardından kısa bir açıklama yapan ADM EDAŞ İcra Kurulu Üyesi Recep Cihangir ise şirket olarak sahip olunan Kalite, Çevre, İSG ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemleri belgelerinin önemine ve çalışmalar kapsamında özellikle süreklilik konusunda büyük bir hassasiyet taşıdıklarını belirterek, şirket olarak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirdiklerini ifade etti.
ADM Elektrik Dağıtım şirketi, kendi bünyesinde entegre ettiği, Kalite, İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemleri çalışmalarına yönelik olarak 3 gün süren bir denetime tabi tutuldu.

ADM Elektrik Dağıtım şirketi, kendi bünyesinde entegre ettiği, Kalite, İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemleri çalışmalarına yönelik olarak 3 gün süren bir denetime tabi tutuldu. Faaliyet bölgesinde sunmuş olduğu hizmetlerde sürdürülebilirlik, güvenli çalışma ortamı, çevreye duyarlılık, konularına önem veren ADM EDAŞ, Entegre Yönetim Sistemleri konusunda ne denli ilerlediğini denetimin olumlu sonuç vermesiyle tescillemiş oldu.

ADM EDAŞ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen denetim sonuç toplantısına ADM EDAŞ İcra Kurulu Üyeleri başta olmak üzere diğer birim yöneticileri, denetimi gerçekleştiren USB şirketi (Ulusal Sistem Belgelendirme) temsilcileri katıldı. Denetim sonucuyla ilgili açıklamalarda bulunan USB Genel Müdürü Nesrin Serin, ISO 9001 KALİTE, ISO 14001 ÇEVRE, OHSAS 18001 İŞ SAĞLIĞI & GÜVENLİĞİ VE ISO 10002 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ YÖNETİM SİSTEMLERİ çerçevesinde üç günlük bir denetim gerçekleştirdiklerini iletti. Aydın, Muğla ve Denizli İllerinde, Söke, Ortaca ve Çivril İlçelerinde denetim gerçekleştirdiklerini ifade eden Serin, ADM EDAŞ’ın sektöründe her yıl daha büyük yenilikler gerçekleştiren bir şirket olarak örnek teşkil ettiğini söyledi. Yapmış oldukları incelemelerde öne çıkan noktalar konusunda şirketin üst düzey yöneticilerine açıklamalarda bulunan Serin, denetimlere katılarak 3 gün boyunca kendilerine eşlik eden Yönetim Temsilcisi Elvan Yazıcı’ ya, ekibine ve denetim sırasında kendilerine yardımcı olan ADM EDAŞ çalışanlarına teşekkür etti. Konuşmaların ardından kısa bir açıklama yapan ADM EDAŞ İcra Kurulu Üyesi Recep Cihangir ise şirket olarak sahip olunan Kalite, Çevre, İSG ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemleri belgelerinin önemine ve çalışmalar kapsamında özellikle süreklilik konusunda büyük bir hassasiyet taşıdıklarını belirterek, şirket olarak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirdiklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.