Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Adıyaman’daki kazanın ateşi Söke’ye düştü

ASAYİŞ 03.01.2019 - 17:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3823+ kez okundu.
 

Adıyaman’daki kazanın ateşi Söke’ye düştü

21 Yaşındaki üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

AYDIN- Adıyaman’da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı üniversite öğrencilerinden biri hayatını kaybederken, diğeri de yaralandı. Adıyaman'daki kazada hayatını kaybeden 21 yaşındaki Elif Dağdelen’in Söke’ye bağlı Atburgazı Mahallesi’nden Mustafa Dağdelen ve Sevkinaz Dağdelen’in kızı olduğu öğrenildi. Adıyaman Üniversitesi Arapça Öğretmenliği Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Elif Dağdelen’in cenazesinin Adıyaman’dan İzmir’e, oradan da memleketi Söke’ye nakledileceği ve baba ocağı Atburgazı Mahallesi’nden toprağa verileceği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, M.D. idaresindeki 02 LE 251 plakalı otomobil, Altınşehir Mahallesi Üniversite Kavşağı yakınlarında yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Adıyaman Üniversitesi öğrencilerinden Elif Dağdelen (21) ile Emine Şevval Aytemir’e (27) çarptı. Kazada yaralanan öğrenciler, olay yerine gelen ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Eli Dağdelen yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı, Emine Şevval Aytemir’in ise sağlık durumunun ciddiyetini koruğu öğrenildi.
21 Yaşındaki üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

AYDIN- Adıyaman’da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı üniversite öğrencilerinden biri hayatını kaybederken, diğeri de yaralandı.

Adıyaman'daki kazada hayatını kaybeden 21 yaşındaki Elif Dağdelen’in Söke’ye bağlı Atburgazı Mahallesi’nden Mustafa Dağdelen ve Sevkinaz Dağdelen’in kızı olduğu öğrenildi. Adıyaman Üniversitesi Arapça Öğretmenliği Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Elif Dağdelen’in cenazesinin Adıyaman’dan İzmir’e, oradan da memleketi Söke’ye nakledileceği ve baba ocağı Atburgazı Mahallesi’nden toprağa verileceği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, M.D. idaresindeki 02 LE 251 plakalı otomobil, Altınşehir Mahallesi Üniversite Kavşağı yakınlarında yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Adıyaman Üniversitesi öğrencilerinden Elif Dağdelen (21) ile Emine Şevval Aytemir’e (27) çarptı. Kazada yaralanan öğrenciler, olay yerine gelen ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Eli Dağdelen yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı, Emine Şevval Aytemir’in ise sağlık durumunun ciddiyetini koruğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.