Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADH Kreş ve Gündüz Bakımevi’nden yıl sonu sergisi

GENEL 17.06.2019 - 18:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4187+ kez okundu.
 

ADH Kreş ve Gündüz Bakımevi’nden yıl sonu sergisi

Aydın Devlet Hastanesi (ADH) Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin hazırladıkları yıl sonu sergisi büyük beğeni topladı.

AYDIN- Aydın Devlet Hastanesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim alan minik öğrencilerin bir yıl boyunca yapmış oldukları resim ve el işi etkinlikleri, düzenlenen sergi ile ailelere sunuldu. ADH Başhekim Vekili Erhan Eken, Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Kamil Kayhan ve Uzm. Dr. Metin Öztürk, Hastane Müdürü Gökçehan Kandilli, Müdür Yardımcısı Ömer Çelik, Kreş Müdürü Gamze Mercan Sağoğlu, öğretmenler ve kreş personelinin katılımı ile Vali Recep Yazıcıoğlu Sergi alanında gerçekleştirilen etkinliğin açılışı İl Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Selma Özcan tarafından yapıldı. İki gün boyunca ziyaretçilere açık kalan sergide çocuklara ait yüze yakın ürün sergilendi.
Aydın Devlet Hastanesi (ADH) Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin hazırladıkları yıl sonu sergisi büyük beğeni topladı.

AYDIN- Aydın Devlet Hastanesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim alan minik öğrencilerin bir yıl boyunca yapmış oldukları resim ve el işi etkinlikleri, düzenlenen sergi ile ailelere sunuldu.

ADH Başhekim Vekili Erhan Eken, Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Kamil Kayhan ve Uzm. Dr. Metin Öztürk, Hastane Müdürü Gökçehan Kandilli, Müdür Yardımcısı Ömer Çelik, Kreş Müdürü Gamze Mercan Sağoğlu, öğretmenler ve kreş personelinin katılımı ile Vali Recep Yazıcıoğlu Sergi alanında gerçekleştirilen etkinliğin açılışı İl Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Selma Özcan tarafından yapıldı.

İki gün boyunca ziyaretçilere açık kalan sergide çocuklara ait yüze yakın ürün sergilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.