Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

ADD’ye rekor üye kaydı

GÜNCEL 17.12.2019 - 15:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1828+ kez okundu.
 

ADD’ye rekor üye kaydı

Atatürkçü Düşünce Derneği Aydın Şubesi’nin, dün akşam rekor üye kaydına imza attığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Atatürk’ün ideolojisi ve Cumhuriyet’i ayakta tutmak adına faaliyet gösteren derneğin Aydın Şubesi yaklaşık 60 kişinin üyeliği ile kan kazandı. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın da üye naklinin gerçekleştiği akşamda dernek tarihinin en yüksek üye kaydı gerçekleşti. Gerçekleşen törenden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Müslime Güneş, “Derneğimize katılmanız bize güç verdi. Atatürkçü düşünceyi iktidara taşıma inancımız sonsuz. Hepiniz biliyorsunuz ADD kuruluşundan itibaren şehitler vermiştir. Kuvâ-yi Milli ruhuna ve Müdafaa-i Hukuk ruhuna dayanan ve Türkiye’nin bugün en örgütlü çatı örgütü niteliğinde. Sizlerin bize sağlayacağı katkılarla bu dinamizmi iktidara taşımayı hedefliyoruz” dedi. “TEK BİR ŞEY VAR Kİ; ATATÜRK’LER ÖLMEZ!” Efeler Başkanı M. Fatih Atay, “Atatürkçü düşüncenin bütün insanlarımızın benimseyeceği ortamı yaratma sorumluluğunuz var. Bunu gerçekleştirmek için çaba sarf edeceğinize inanıyorum. Bu yüzden burada bulunduğunuz için, var olan düşüncelerinizi örgütlü bir yapı olarak daha güçlü savunulmasına katkı sağladığınız için çok teşekkür ederim. Bana bir görev düştüğünde sonuna kadar yapmaya hazırım. Çünkü bu düşünce beni koltuğa oturttu. Bütün her şeyimizde o büyük insan Atatürk’ün düşüncelerinden dolayı yararlanabiliyoruz. Sadece tek bir şey istiyor; ‘Sizlere emanet ettiklerimi koruyun’ diyor. Tek bir şey var ki; Atatürk’ler ölmez” dedi. “YAŞASIN ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE, YAŞASIN ATATÜRK, YAŞASIN CUMHURİYET” ADD Aydın Bölge Sorumlusu Günver Güneş, şunları ifade etti: “Atatürkçü Düşünce Derneği’nin tarihteki en büyük üye katılımı gerçekleşiyor. Uzun süredir derneğin çatısında şube başkanlığı yapan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle üst düzey bir katılım gerçekleşmedi. Bunu Efeler’de gerçekleştiriyoruz. Şu an üye kaydı yapacağımız yaklaşık 60 arkadaşımız ile birlikte Aydın’da faaliyet gösteren ilçe şubelerimizden sekizinin toplam sayısından daha fazla sayıya sahibiz. Bir şube kadar bir şubenin üzerinde kayıt gerçekleştiriyoruz, bununda tarihe kayıt olarak düşülmesi gerektiğini düşünüyorum. Yaşasın Atatürkçü düşünce, yaşasın Atatürk, Yaşasın Cumhuriyet.”
Atatürkçü Düşünce Derneği Aydın Şubesi’nin, dün akşam rekor üye kaydına imza attığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Atatürk’ün ideolojisi ve Cumhuriyet’i ayakta tutmak adına faaliyet gösteren derneğin Aydın Şubesi yaklaşık 60 kişinin üyeliği ile kan kazandı. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın da üye naklinin gerçekleştiği akşamda dernek tarihinin en yüksek üye kaydı gerçekleşti.

Gerçekleşen törenden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Müslime Güneş, “Derneğimize katılmanız bize güç verdi. Atatürkçü düşünceyi iktidara taşıma inancımız sonsuz. Hepiniz biliyorsunuz ADD kuruluşundan itibaren şehitler vermiştir. Kuvâ-yi Milli ruhuna ve Müdafaa-i Hukuk ruhuna dayanan ve Türkiye’nin bugün en örgütlü çatı örgütü niteliğinde. Sizlerin bize sağlayacağı katkılarla bu dinamizmi iktidara taşımayı hedefliyoruz” dedi.

“TEK BİR ŞEY VAR Kİ; ATATÜRK’LER ÖLMEZ!”

Efeler Başkanı M. Fatih Atay, “Atatürkçü düşüncenin bütün insanlarımızın benimseyeceği ortamı yaratma sorumluluğunuz var. Bunu gerçekleştirmek için çaba sarf edeceğinize inanıyorum. Bu yüzden burada bulunduğunuz için, var olan düşüncelerinizi örgütlü bir yapı olarak daha güçlü savunulmasına katkı sağladığınız için çok teşekkür ederim. Bana bir görev düştüğünde sonuna kadar yapmaya hazırım. Çünkü bu düşünce beni koltuğa oturttu. Bütün her şeyimizde o büyük insan Atatürk’ün düşüncelerinden dolayı yararlanabiliyoruz. Sadece tek bir şey istiyor; ‘Sizlere emanet ettiklerimi koruyun’ diyor. Tek bir şey var ki; Atatürk’ler ölmez” dedi.

“YAŞASIN ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE, YAŞASIN ATATÜRK, YAŞASIN CUMHURİYET”

ADD Aydın Bölge Sorumlusu Günver Güneş, şunları ifade etti:

“Atatürkçü Düşünce Derneği’nin tarihteki en büyük üye katılımı gerçekleşiyor. Uzun süredir derneğin çatısında şube başkanlığı yapan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle üst düzey bir katılım gerçekleşmedi.

Bunu Efeler’de gerçekleştiriyoruz. Şu an üye kaydı yapacağımız yaklaşık 60 arkadaşımız ile birlikte Aydın’da faaliyet gösteren ilçe şubelerimizden sekizinin toplam sayısından daha fazla sayıya sahibiz. Bir şube kadar bir şubenin üzerinde kayıt gerçekleştiriyoruz, bununda tarihe kayıt olarak düşülmesi gerektiğini düşünüyorum. Yaşasın Atatürkçü düşünce, yaşasın Atatürk, Yaşasın Cumhuriyet.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.