Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADD'den Cumhuriyet Balosu

GÜNCEL 30.10.2018 - 17:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2519+ kez okundu.
 

ADD'den Cumhuriyet Balosu

Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şubesi'nden Cumhuriyet balosu.

AYDIN- Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği Cumhuriyet Balosu etkinliklerinden birisini daha büyük coşkuyla gerçekleştirdiği bildirildi. Yoğun katılımın gözlendiği baloda, zeybek ve vals gösterilerinin geceye damga vurduğu belirtildi. İHA’nın bildirdiğine göre, Cumhuriyet’in ilanının 95. yılı ve Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Nazilli Belediyesi Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlik, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Deveci, Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, Alevi Kültür Derneği, Atça Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, İYİ Parti Nazilli İlçe yönetimi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çevre ilçelerden gelen şube başkanları ile Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şubesi ve siyasetçilerin katılımlarıyla gerçekleşti. Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şube Başkanı Şafakta Nalan Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri, konuklarını kapıda karşıladı. Oldukça nezih bir ortamda gerçekleşen Cumhuriyet Balosu’nda Nazillili Reşit Galip’in yazmış olduğu Andımız ile ilgili bilgiler verilerek, ünlü yazarın hayatı anlatıldı. Katılımcılar hep birlikte andımızı söyledi. Ardından vals gösterileri ve zeybeklerin gösterileri büyük beğeniyle izlendi. Klasik müzik eşliğinde dans koreografileri ve konukların danslarıyla geç saatlere kadar süren kutlamalarda, 10. Yıl Marşı eşliğinde katılımcılar kolları yorulana kadar Türk Bayrağı’nı sallayarak büyük coşku yaşadı. Geceye katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, katılımcılarla bol bol fotoğraf çektirerek herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şubesi'nden Cumhuriyet balosu.

AYDIN- Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği Cumhuriyet Balosu etkinliklerinden birisini daha büyük coşkuyla gerçekleştirdiği bildirildi. Yoğun katılımın gözlendiği baloda, zeybek ve vals gösterilerinin geceye damga vurduğu belirtildi.

İHA’nın bildirdiğine göre, Cumhuriyet’in ilanının 95. yılı ve Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Nazilli Belediyesi Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlik, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Deveci, Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, Alevi Kültür Derneği, Atça Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, İYİ Parti Nazilli İlçe yönetimi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çevre ilçelerden gelen şube başkanları ile Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şubesi ve siyasetçilerin katılımlarıyla gerçekleşti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şube Başkanı Şafakta Nalan Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri, konuklarını kapıda karşıladı. Oldukça nezih bir ortamda gerçekleşen Cumhuriyet Balosu’nda Nazillili Reşit Galip’in yazmış olduğu Andımız ile ilgili bilgiler verilerek, ünlü yazarın hayatı anlatıldı. Katılımcılar hep birlikte andımızı söyledi. Ardından vals gösterileri ve zeybeklerin gösterileri büyük beğeniyle izlendi.

Klasik müzik eşliğinde dans koreografileri ve konukların danslarıyla geç saatlere kadar süren kutlamalarda, 10. Yıl Marşı eşliğinde katılımcılar kolları yorulana kadar Türk Bayrağı’nı sallayarak büyük coşku yaşadı.

Geceye katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, katılımcılarla bol bol fotoğraf çektirerek herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.