Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

ADD’ye ziyaret

EKONOMİ 15.10.2015 - 17:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2471+ kez okundu.
 

ADD’ye ziyaret

Atatürk ve eserleri bu ülkenin ortak değerleridir

MHP Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan seçim çalışmaları kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Aydın Şube’sini ziyaret edip yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. İlhan ADD’ye kendi hazırladığı ve kurtuluş savaşının ibret vesikaları niteliğindeki kitabından da hediye etti.  “Ülkemizi kaybedersek yedeği yok” MHP’li adayın ziyaret programında ADD Aydın Şube Başkanı Günver Güneş ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan MHP Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan, Atatürk ve eserlerinin bu ülke için ortak değer olduğunu belirterek bu değerlere her kesimden herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi. İlhan “MHP'nin Atatürk'le, Cumhuriyetle, dinle, milli değerlerle sorunu yoktur. Bugün her günden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var” diyerek “Ülkemizi kaybedersek, yedeği yok!” uyarısında bulundu. Aydın’da kültür adına hiçbir hizmetin yapılmadığını ileri sürerek Büyükşehir Belediyesi’ni eleştiren MHP’li aday Musa İlhan, “Aydın Tarih, Eğitim ve Kültür Derneği adına Aydınlı yazarların eserlerinin sergileneceği bir fuar düzenlemek istedik. Büyükşehir Belediyesine dilekçe başvurumuzu yaptık ancak olumlu ya da olumsuz cevap alamadık. Kültür Dairesi Başkanı ile görüşmek istedik, ‘Fiziki yetersizlik nedeniyle görüşemeyiz’ diyerek isteğimizi geri çevirdiler” sözleriyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu eleştirdi. Aydın’ın kültürünü yansıtan bir çalışmanın olmadığına işaret eden İlhan, Aydın’da acilen bir kent müzesinin açılması gerektiğini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ADD Aydın Şube Başkanı Günver Güneş, “Atatürk ortak değerimizdir. Ortak değerlerimiz bağlamında birlikte hareket etmeliyiz” dedi.
Atatürk ve eserleri bu ülkenin ortak değerleridir

MHP Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan seçim çalışmaları kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Aydın Şube’sini ziyaret edip yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. İlhan ADD’ye kendi hazırladığı ve kurtuluş savaşının ibret vesikaları niteliğindeki kitabından da hediye etti. 

“Ülkemizi kaybedersek yedeği yok”

MHP’li adayın ziyaret programında ADD Aydın Şube Başkanı Günver Güneş ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan MHP Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan, Atatürk ve eserlerinin bu ülke için ortak değer olduğunu belirterek bu değerlere her kesimden herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi. İlhan “MHP'nin Atatürk'le, Cumhuriyetle, dinle, milli değerlerle sorunu yoktur. Bugün her günden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var” diyerek “Ülkemizi kaybedersek, yedeği yok!” uyarısında bulundu.

Aydın’da kültür adına hiçbir hizmetin yapılmadığını ileri sürerek Büyükşehir Belediyesi’ni eleştiren MHP’li aday Musa İlhan, “Aydın Tarih, Eğitim ve Kültür Derneği adına Aydınlı yazarların eserlerinin sergileneceği bir fuar düzenlemek istedik. Büyükşehir Belediyesine dilekçe başvurumuzu yaptık ancak olumlu ya da olumsuz cevap alamadık. Kültür Dairesi Başkanı ile görüşmek istedik, ‘Fiziki yetersizlik nedeniyle görüşemeyiz’ diyerek isteğimizi geri çevirdiler” sözleriyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu eleştirdi.

Aydın’ın kültürünü yansıtan bir çalışmanın olmadığına işaret eden İlhan, Aydın’da acilen bir kent müzesinin açılması gerektiğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ADD Aydın Şube Başkanı Günver Güneş, “Atatürk ortak değerimizdir. Ortak değerlerimiz bağlamında birlikte hareket etmeliyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.