Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADD Genel Başkanı'ndan Başkan Çerçioğlu'na ziyaret

SİYASET 22.12.2018 - 10:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2765+ kez okundu.
 

ADD Genel Başkanı'ndan Başkan Çerçioğlu'na ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı ve Anayasa Profesörü Süheyl Batum ve Aydın Şube Yöneticileri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

AYDIN- Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı ve Anayasa Profesörü Süheyl Batum, ADD Genel Merkezi Genel Yönetim Kurulu Üyesi Günver Güneş, ADD Aydın İlçe Şube Başkanları ve üyeleriyle birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan görüşmede Batum ve beraberindeki heyet Başkan Çerçioğlu'nu Aydın'da gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti. Batum, ayrıca Başkan Çerçioğlu'na başarılı çalışmalarından dolayı bir plaket ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye'nin bağımsızlığını nasıl kazandığını, ulusal ve çağdaş Türkiye'nin nasıl kurulduğunu anlattığı "Nutuk" kitabını armağan etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı ADD Genel Başkanı Süheyl Batum ve beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, heyete çalışmalarında başarılar diledi.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı ve Anayasa Profesörü Süheyl Batum ve Aydın Şube Yöneticileri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

AYDIN- Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı ve Anayasa Profesörü Süheyl Batum, ADD Genel Merkezi Genel Yönetim Kurulu Üyesi Günver Güneş, ADD Aydın İlçe Şube Başkanları ve üyeleriyle birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan görüşmede Batum ve beraberindeki heyet Başkan Çerçioğlu'nu Aydın'da gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti. Batum, ayrıca Başkan Çerçioğlu'na başarılı çalışmalarından dolayı bir plaket ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye'nin bağımsızlığını nasıl kazandığını, ulusal ve çağdaş Türkiye'nin nasıl kurulduğunu anlattığı "Nutuk" kitabını armağan etti.

Nazik ziyaretlerinden dolayı ADD Genel Başkanı Süheyl Batum ve beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, heyete çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.