Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ADD Eşgüdüm Toplantısı yapıldı

GÜNCEL 08.10.2018 - 10:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2382+ kez okundu.
 

ADD Eşgüdüm Toplantısı yapıldı

Atatürkçü Düşünce Derneği Aydın İli Şubeleri Eşgüdüm Toplantısı, 7 Ekim 2018 Pazar günü ADD Kuşadası Şubesi’nin ev sahipliğinde Kuşadası'nda gerçekleştirildi.

AYDIN- Toplantının, Aydın İlinde faaliyet gösteren sekiz şubenin başkan ve yönetim kurullarının katılımı ile yapıldığı bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, Atatürkçü Düşünce Derneği Aydın Şube Başkanı Müslime Güneş’in başkanlık ettiği ve Aydın’daki ADD Şubelerinin katıldığı eşgüdüm toplantısı Divan Heyeti’ne ADD Şubesi’nden Hüseyin Asar, Nazilli Şube Başkanı Şafakta Nalan Ayas, Didim Şube Başkanı Türker Bacaksız seçildiler. Toplantı, ADD Kuşadası Şube Başkanı Nazan Bozkurt'un konuşmasıyla başladı, ADD Aydın Şubeleri İl Eşgüdüm Sorumlusu Müslime Güneş’in gündeme dair değerlendirmeleri ile devam etti. Gündemde görüşülen konu başlıkları arasında 2 Aylık Şube Faaliyetlerinin Değerlendirilmesi, Genel Kurullar- Yenilenen Şube Yönetimleri hakkında bilgi verilmesi, 3 Aylık Çalışma Takviminde Yer Alan Etkinliklerin Çıkarılması, 9 Ekim Atatürk ün Nazilli'ye Gelişi ve Sümerbank Basma Fabrikası’nın Açılışının 81. Yılı Anısına ADD Nazilli Şubesi’nde yapılacak olan etkinliğe katılım sağlaması,15-20 Ekim Nutuk'un TBMM'de okunuşunun yıldönümünde Nutuk'un Türk Devrimi’ndeki önemine ilişkin, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası, 24 Kasım Öğretmenler günü ve 25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Günü etkinlikleri konusunda şubelerden faaliyet yapmaları yer aldı. Toplantıda, terör ve ekonomik kriz başta olmak üzere, yakın zamanda yapılacak olan yerel seçimlerde ve Aydın'da havamızı suyumuzu, toprağımızı kirleten JES’lere dönük şubelerin bu konudaki çalışmaları ve önerileri ele alındı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın en etkili bir şekilde kutlanılması konusunda genel merkezin önerileri, şubelerin iki aylık geçmiş döneme ilişkin faaliyetleri, örgütsel işleyiş, örgüt kimliği ve disiplini ve ADD Genel Merkezi’nin gerçekleştireceği tüzük kurultayına ilişkin öneriler masaya yatırıldı. ADD Aydın Şubesi’nde 8 yıl başkanlık görevini yürütmüş olan ve halen ADD Genel Merkez Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın İl Sorumlumuz olarak görev yapan Günver Güneş'e de Aydın İl Eşgüdüm Şubeleri olarak Atatürkçü Düşünceye katkıları ve derneğe yapmış olduğu hizmetleri nedeniyle de bir teşekkür plaketi sunulduğu belirtildi. Aydın İl Eşgüdüm toplantısı sonunda Kuşadası Şube Başkanı Nazan Bozkurt ve Kuşadası Şube Yönetimi’nden Gülcan Çamur tarafından hazırlanan ‘Eşgüdüm Sonuç Bildirisi’nin okunması ve bir sonraki eşgüdüm toplantısının 2 ay sonra Nazilli’de yapılmasının kararı alındıktan sonra toplantının sona erdiği kaydedildi.
Atatürkçü Düşünce Derneği Aydın İli Şubeleri Eşgüdüm Toplantısı, 7 Ekim 2018 Pazar günü ADD Kuşadası Şubesi’nin ev sahipliğinde Kuşadası'nda gerçekleştirildi.

AYDIN- Toplantının, Aydın İlinde faaliyet gösteren sekiz şubenin başkan ve yönetim kurullarının katılımı ile yapıldığı bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, Atatürkçü Düşünce Derneği Aydın Şube Başkanı Müslime Güneş’in başkanlık ettiği ve Aydın’daki ADD Şubelerinin katıldığı eşgüdüm toplantısı Divan Heyeti’ne ADD Şubesi’nden Hüseyin Asar, Nazilli Şube Başkanı Şafakta Nalan Ayas, Didim Şube Başkanı Türker Bacaksız seçildiler. Toplantı, ADD Kuşadası Şube Başkanı Nazan Bozkurt'un konuşmasıyla başladı, ADD Aydın Şubeleri İl Eşgüdüm Sorumlusu Müslime Güneş’in gündeme dair değerlendirmeleri ile devam etti. Gündemde görüşülen konu başlıkları arasında 2 Aylık Şube Faaliyetlerinin Değerlendirilmesi, Genel Kurullar- Yenilenen Şube Yönetimleri hakkında bilgi verilmesi, 3 Aylık Çalışma Takviminde Yer Alan Etkinliklerin Çıkarılması, 9 Ekim Atatürk ün Nazilli'ye Gelişi ve Sümerbank Basma Fabrikası’nın Açılışının 81. Yılı Anısına ADD Nazilli Şubesi’nde yapılacak olan etkinliğe katılım sağlaması,15-20 Ekim Nutuk'un TBMM'de okunuşunun yıldönümünde Nutuk'un Türk Devrimi’ndeki önemine ilişkin, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası, 24 Kasım Öğretmenler günü ve 25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Günü etkinlikleri konusunda şubelerden faaliyet yapmaları yer aldı.

Toplantıda, terör ve ekonomik kriz başta olmak üzere, yakın zamanda yapılacak olan yerel seçimlerde ve Aydın'da havamızı suyumuzu, toprağımızı kirleten JES’lere dönük şubelerin bu konudaki çalışmaları ve önerileri ele alındı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın en etkili bir şekilde kutlanılması konusunda genel merkezin önerileri, şubelerin iki aylık geçmiş döneme ilişkin faaliyetleri, örgütsel işleyiş, örgüt kimliği ve disiplini ve ADD Genel Merkezi’nin gerçekleştireceği tüzük kurultayına ilişkin öneriler masaya yatırıldı.

ADD Aydın Şubesi’nde 8 yıl başkanlık görevini yürütmüş olan ve halen ADD Genel Merkez Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın İl Sorumlumuz olarak görev yapan Günver Güneş'e de Aydın İl Eşgüdüm Şubeleri olarak Atatürkçü Düşünceye katkıları ve derneğe yapmış olduğu hizmetleri nedeniyle de bir teşekkür plaketi sunulduğu belirtildi.

Aydın İl Eşgüdüm toplantısı sonunda Kuşadası Şube Başkanı Nazan Bozkurt ve Kuşadası Şube Yönetimi’nden Gülcan Çamur tarafından hazırlanan ‘Eşgüdüm Sonuç Bildirisi’nin okunması ve bir sonraki eşgüdüm toplantısının 2 ay sonra Nazilli’de yapılmasının kararı alındıktan sonra toplantının sona erdiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.